Go to content Go to search
vardagsrum med stort fönster, orange soffa och beige laminatgolv

Vad kostar det att byta golv?

Ska du byta golv och funderar över kostnaden? Glöm då inte att väga in fler faktorer än bara priset på själva golvet. Ett bra good laminatgolv kan spara dig en hel del pengar i det långa loppet.

Om du väljer ett laminatgolv av hög kvalitet från början istället för det billigaste alternativet, får du högre kvalitet, slitstyrka och hållbarhet och i de flesta fall även ett miljövänligare alternativ.

Upptäck vår högkvalitativa laminat

Ett bra laminatgolv håller länge

Vi på Pergo uppfann laminatgolven 1979 och sedan dess har vi fortsatt att utveckla dem. Våra laminatgolv har en överlägsen slitstyrka, reptålighet och hållbarhet och för att visa att vi vet vad vi talar om erbjuder vi marknadens bästa garanti. Det betyder att du inte kommer behöva byta ut ditt golv på flera decennier. Skulle någon planka ändå skadas är det enkelt att byta ut enbart den plankan utan att behöva riva upp hela golvet. Våra golv är också lätta att lägga själv tack vare klicksystemet PerfectFold™, vilket gör att du kan spara in utgifter för golvläggare.

Hygieniska laminatgolv

Våra laminatgolv har ett så tätt ytskikt att varken smuts eller fukt kan tränga igenom ytan eller skarvarna. Det gör golven hygieniska och minskar därför behovet av rengöringsmedel, som kan vara både dyra och skadliga för miljön. På tal om miljön har vi en miljöpolicy som gjort att vi var den första golvtillverkaren som tilldelades det nordiska miljömärket Svanen. Ett bra laminatgolv är också bra för miljön!

  • Ett bra laminatgolv håller i decennier.
  • Pergos laminatgolv har marknadens bästa garanti.
  • Ett golv som du kan lägga själv – det gör att du slipper utgifter för golvläggare.
  • Pergos laminatgolv är snälla mot miljön.

Relaterade artiklar

kid dragging chair on a beige laminate floor

Är ett billigt laminatgolv lika bra som ett dyrare?

När du vill ändra golv kan det vara frestande att välja ett billigt laminatgolv istället för ett dyrare alternativt. Men blir det verkligen billigare i längden? | laminatgolv, billigt laminatgolv