Go to content Go to search
barn som släpar en stol på ett beigefärgat laminatgolv

Är ett billigt laminatgolv lika bra som ett dyrare?

När du behöver byta golv kan det vara frestande att välja ett billigt laminatgolv framför ett dyrare. Men blir det verkligen billigare i längden?

Att lägga golv kan förstås innebära en ganska stor kostnad – laminatgolv finns i alla möjliga olika prisklasser. Men vad du bör väga in när du väljer är inte bara priset, utan också kvalitet, hållbarhet och miljövänlighet, eftersom dessa faktorer också påverkar den totala kostnaden i längden.

Upptäck våra laminatgolv

Överlägsen kvalitet och hållbarhet

Om du väljer ett laminatgolv från Pergo istället för ett billigt laminatgolv får du i de allra flesta fall en överlägsen kvalitet, slitstyrka och hållbarhet. Den patenterade TitanX™-ytan skyddar mot slitage, repor och slag, och golvets yta är vattenresistent. Alla våra laminatgolv är enkla att lägga själv utan förkunskaper eller särskilda verktyg, och om någon planka skulle skadas kan den lätt bytas ut.

Bättre för miljön än billigt laminatgolv

Dessutom har vi en miljöpolicy som inkluderar allt från val av råmaterial och produktionsprocesser till transporter och emballage. Våra produkter består till 80 procent av spill från träindustrin och vi var den första golvtillverkaren som tilldelades det nordiska miljömärket Svanen, så du behöver inte oroa dig för att miljöskadligt lim eller andra ämnen ska läcka från ditt golv.

Marknadens bästa garanti

Men hur ska du kunna vara säker på att det verkligen är ett bättre golv då? Jo, för att backa upp våra ord får du marknadens bästa garanti på ditt golv. Våra laminatgolvs extrema slitstyrka är orsaken till att vi kan garantera att de står emot slitage, fläckar och solblekning i upp till 33 år. Vi garanterar alltså att du inte behöver byta ditt golv på väldigt många år – om inte din smak förändras förstås!

  • Ett billigt laminatgolv kan bli dyrare i längden.
  • Pergos laminatgolv har överlägsen kvalitet och hållbarhet.
  • Laminatgolv av hög kvalitet är bättre för miljön.
  • Pergo har marknadens bästa garanti.

Upptäck våra laminatgolv