Go to content Go to search
ljusgrå trägolv

Grå trägolv

Välkommen till Pergos universum av grå parkettgolv, där varje planka berättar en historia om praktisk elegans. Det är inte bara ett golv; det är en skön mix av design på hög nivå och funktion i vardagen. Låt oss undersöka hur det här golvvalet kan förvandla ditt hem, både estetiskt och praktiskt.

Upptäck våra grå trägolv
ljusgrått trägolv i matsal med marmorbord

Vilka funktionella fördelar har grå trägolv?

Pergos grå parkettgolv är fullmatade med funktioner:

  • Bra grundfärg: Grå parkett kompletterar olika färger och inredningsstilar och skapar en flexibel grund för dina inredningsvisioner.
  • Exceptionell tålighet: Tänk på de mest trafikerade delarna av hemmet – hallen som myllrar av aktivitet, vardagsrummet med sina oräkneliga familjesammankomster. Vårt grå parkettgolv med sju lager av skyddande lack är gjort för att klara dessa dagliga krav.
  • Enkel skötsel: Livet är hektiskt nog även utan krävande golv. Med Pergos grå parkettgolv är underhållet så enkelt som en sopning inför helgen och någon enstaka avtorkning. Tänk dig ett myllrande kök en söndagsmorgon, pannkakssmet som rinner ut, kaffe som spills – en snabb rengöring senare och golvet är som nytt igen, redo för nästa familjeäventyr.
  • Avancerad vattentålighet: Våra grå trägolv har nu StayClean+. Utformat för att skapa en vattentät yta som tappert står emot alla livets små olyckor. Tänk dig ett litet barns energiska lek med en juicekartong, eller en övervattnad krukväxt i vardagsrummet; vårt golv är oberört, avvisar vätska och bevarar sinnesfriden i ett hem som man bor i och älskar.

Grå parkettgolv från Pergo

Vad gör grå parkettgolv med rummet?

Tänk dig ett golv som inte bara ser fantastiskt ut utan även gör livet enklare. Våra grå parkettgolv gör just det. Deras tidlösa design och neutrala toner skapar en flexibel grund i varje rum, lyfter fram inredningen och har samtidigt en avslappnad charm som är både inbjudande och sofistikerad.

Kan jag lägga grå trägolv själv?

Det är lätt att lägga våra grå parkettgolv själv. Med det effektiva klicksystemet klickar du enkelt plankorna på plats – perfekt för ditt gör-det-själv-projekt! Det är dock viktigt att följa vår stegvisa guide för att lägga trägolv och förbereda undergolvet på rätt sätt. Är du osäker på dina färdigheter rekommenderas det att du rådgör med en professionell golvläggare för ett felfritt och varaktigt resultat.

ljusgrått parkettgolv i vardagsrum med bokhyllor

Vad utmärker vår StayClean+-teknik?

StayClean+ får vårt grå trägolv att verkligen glänsa med sin funktion. Det bygger på den befintliga StayClean-tekniken men har fått ett nytt och innovativt klicksystem som gör parkettgolvets yta vattentät, så att det kan motstå vardagens alla spill och fläckar. Det underlättar inte bara rengöringen utan gör också att golvet behåller sitt ursprungliga utseende över tid. Det handlar inte bara om att det är snyggt; det gör också livet enklare.

Livslängden hos Pergos grå trägolv

Tålighet är kärnan i våra parkettgolv. De här golven är gjorda för att hålla, och de tål tidens tand. Ofta mer än två decennier av användning med rätt skötsel. Det är inte bara ett estetiskt val; det är en praktisk och långsiktig investering i hemmet.

Grå trägolv erbjuder det bästa av två världar – sofistikerad design och praktisk funktion. Det perfekta valet om du vill lyfta hemmets estetik utan att kompromissa med enkelhet och tålighet.

Upptäck våra grå trägolv