Välj rätt golv till sommarhuset

Rätt golv till sommarhuset

Sommaren – den där härliga tiden på året när värmen kommit och man får några välförtjänta lediga veckor. Helst ska schemat vara tomt förutom trevliga middagar, och alla ”måsten” läggas åt sidan. Du fyller bilen med badkläder och pocketböcker och drar till ”landet”.

Upptäck alla golv för sommarstugan

Flykten till sommardrömmen

Självklart kan du inte komma bort från sysslor även om du kommit till sommarhuset. Dammtrasan åker fram och de gamla fönstren ska målas, gräset klippas och buskarna trimmas. Men för många är de där praktiska sysslorna fortfarande en härlig avkoppling jämfört med vardagens slit.

Inred vackert och hållbart

Tänk på golven som utsätts för barfota fötter som både badat och sprungit i trädgården. Du kan slippa problem med fuktskador och fläckar som inte går bort genom att välja ett golv som klarar en fartfylld sommar. Om det bara är du och din familj som använder huset rekommenderar vi ett vackert och mysigt parkettgolv. Pergos parkettgolv är slitstarka, stöttåliga och ytbehandlade för att klara ett riktigt familjeliv.

Om du brukar hyra ut ditt sommarhus är det smart att installera ett laminatgolv eller vinylgolv som är praktiskt och enkelt att rengöra samt extra hållbart för slitage. Golvet håller länge och stugan är lika fräsch inför nästa hyresgäst.

En ljus och härlig stuga med vackra ljusa golv får vem som helst att skina upp. Vågar man satsa på ett ljust golv? Självklart. När golvet har skyddande ytbehandling och är enkelt att rengöra kommer även ett ljust golv att hålla en livstid. Kombinera golvet med vitmålade väggar och härligt tidsslitna möbler från förr, vackra plädar och sköna kuddar för lugna stunder. Då får du en riktigt härlig ljusterapi.

Upptäck alla golv för sommarstugan
Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |

Hitta din favorit bland golven för sommarstugan:

FÅ EN FÖRSIKTIGHET
Top