Pergo trägolv

Ditt hem ska vara en plats där du kan koppla av, vara dig själv och njuta av livet utan oro. Hos oss på Pergo är det den självklara utgångspunkten när vi utformar våra golv. Vi har alltid låtit utseendet vara lika viktigt som golvets förmåga att hålla för livets utmaningar. För vad är poängen med att lägga ett vackert golv, om det vackra inte består?

Längre & bredare plankor

Längre & bredare plankor

En lång och bred planka ger känslan av att ditt rum växer och får extra rymd. Och ju längre och bredare plankorna är, desto större intryck gör de. Därför har vi bland annat skapat en planka som är 240 cm lång och 26 cm bred.

Hållbarhet

Hållbarhet

Pergos trägolv är skapade för att möta de påfrestningar du kommer att utsätta dem för. Det är därför alla golv har livstids garanti. Dessutom har alla produkter med StayClean även en 10-årig fuktskyddsgaranti.

Läggning

Snabb & enkel läggning

Extremt lätt att lägga tack vare det revolutionerande klicksystemet PerfectFold™ 3.0 och färdig ytbehandling, det vill säga du kan börja gå på golvet direkt.

Wood parquet

Föredrar du det mjuka utseendet hos ask eller en rustik look med tydliga kvistar och sprickor? Vill du ett lackat golv med minimalt underhåll, eller ett oljat golv som är lätt att liva upp och reparera? I vårt utbud hittar du golv som passar många olika stilar och smakpreferenser.

Langeland
Langeland
Parkett
Lofoten
Lofoten
Parkett
Svalbard
Svalbard
Parkett
Från mörka till ljusa nyanser – hitta ditt uttryck och skapa intryck! Med långa och breda plankor ger Svalbard kollektionen dig alla möjligheter att skapa rätt atmosfär i stora rum med mycket yta.

Hittat det perfekta golvet för dig?

Vi vägleder dig genom installationen och allt annat som du behöver hjälp med för att ditt nya golv ska bli så snyggt som du vill att det ska bli!

Klickgolv lägger Klickgolv lägger

Ska du göra det själv?
Att lägga ett nytt golv är enklare än du kanske tror. Vi hjälper dig hela vägen!

Tillbehör för trägolv Tillbehör för trägolv

Tillbehören gör hela skillnaden!
Vi ett komplett urval av tillbehörsom matchar ditt golv för att ge ett genomarbetat helhetstryck.

Minimalt underhåll Minimalt underhåll

Enkelt att rengöra. Håller sig snyggt!
Med StayClean blir alla lackade Pergo-trägolv extra tåliga mot vätskor och spill och förhindrar att smuts fastnar i skarvar och träets struktur.

Top