Go to content Go to search
ljusbeige vinylgolv i hallen

Ljust vinylgolv

Hemmets förvandling börjar nedifrån, och vad kan vara bättre än våra ljusa vinylgolv? Det är mer än bara ett golv; det är grunden i ditt hems personlighet. Låt oss titta på den unika blandning av stil och funktion som våra ljusa vinylgolv erbjuder.

Upptäck våra ljusa vinylgolv
beige golv med vinylplattor i modernt svart kök

Varför ska man välja ljust vinylgolv?

  • Ger rummet rymd: tänk dig att förvandla ett kompakt arbetsrum eller ombonat vardagsrum till ett rum som känns öppet. Våra ljusa vinylgolv reflekterar dagsljuset och skapar illusionen av ett större, luftigare rum – det är som ett magiskt trick för hemmet.
  • Design som talar till dig: Oavsett om du älskar träets klassiska elegans, robust sten eller något unikt modernt som ett fiskbensmönster, så har vi en design för varje smak. Dessutom är varje design utformad för att efterlikna den naturliga känslan hos äkta trä och sten.
  • Tålighet i vardagen: Våra ljust vinylgolv har ett oslagbart toppskikt i flera lager som står pall mot repor, skrap och slitage, vilket gör det till ett smart val för rum som man lever i.
  • Problemfri skötsel: från utspillda frukostflingor till leriga spår, våra golv hanterar allt med lätthet. Tack vare vår AquaSafe-teknik är snabb städning nu verklighet, vilket gör livet enklare.

Upptäck våra ljust vinylgolv

ljusbeige fiskbensmönstrat golv i rymlig vit hall

Vad gör ljusa vinylgolv med rummet?

Att lägga ett ljust vinylgolv kan verkligen förändra känslan i rummet. Det är bra på att reflektera ljus, vilket får även små, ombonade utrymmen att kännas större och mer välkomnande. Tänk dig att du har ett litet vardagsrum i lägenheten, som inte får mycket solljus. Att lägga in ljusa vinylgolv kan lysa upp och få hela rummet att kännas mer öppet – perfekt för familjesammankomsten eller att kura med en god bok på en lat söndag.

Ska golvet vara mörkare eller ljusare än väggen?

Många undrar över den perfekta balansen i sina hem – ska golven vara mörkare eller ljusare än väggarna? Det handlar egentligen om vilken stämning du är ute efter och hur du vill att rummet ska upplevas. Ljust vinylgolv kan ett klyftigt trick, att reflektera ljuset, vilket fungerar fint med ljusare väggar. Det skapar en flytande, enhetlig look som kan få rummet att kännas stort och välkomnande – som en inbjudan att koppla av och njuta. Men i slutänden är det ditt rum och ditt val. Allt handlar helt enkelt om vad som känns rätt för dig och vilken stämning du drömmer om att skapa i hemmet.

Enkelt att lägga själv

Orolig för att lägga golv? Var inte det. Våra ljusa vinylgolv har ett intuitivt klicksystem och är ett perfekt projekt för den som gillar att göra det själv. Och om du behöver lite hjälp är vår guide om hur man lägger vinylgolv full av tips för att komma igång och lägga plankorna på plats.

I slutänden handlar våra ljusa vinylgolv bara om att skänka praktisk skönhet åt hemmets myllrande liv. Det är tufft nog att klara familjeaktiviteternas dagliga maratonlopp, lätt att sköta och finns i designer som passar stämningen i nästan varje rums. Så om du är på jakt efter ett golv som håller jämna steg med den livliga rytmen i hemmet och ändå ser bra ut, är Pergos ljusa vinylgolv ett självklart val.

Upptäck våra vita vinylgolv