Go to content Go to search
mörkt parkettgolv med fiskbensmönster i kök

Mörkt trägolv

I hjärtat av ett hem där de dagliga aktiviteterna utspelar sig med en touch av elegans hittar du Pergos mörka parkettgolv. Det är utformat med tanke på det moderna hushållet, smälter in sömlöst i de dagliga rutinerna och hanterar allt från morgonens rusch till kvällens avkoppling med lätthet och stil.

Upptäck våra mörka trägolv
mörkbrunt trägolv i trivsamt vitt kök

Varför ska man välja mörkt parkettgolv?

  • Förvandlar varje rum: Det mörka parkettgolvets djupa, inbjudande toner skänker en touch av klass och värme till varje rum och får det att kännas mer som ett hem.
  • Passar varje stil: Oavsett om du älskar den moderna minimalistiska looken eller en mysig, traditionell stämning, kompletterar mörka trägolv din unika inredningsstil.
  • Enkel skötsel: Livet är nog hektiskt som det är, utan krångliga städrutiner. En enkel sopning eller avtorkning bara, och golvet ser ut som nytt igen.
  • Motstår livets små missöden: Husdjurs klor eller leksaksbilar – de här golven är tåliga mot repor, vilket gör att rummet ser nytt ut länge.
  • Klarar spillet galant: Råkat spilla? Ingen fara. StayClean+-funktionen skapar en vattentät yta, vilket innebär snabb rengöring utan oro för skador.
  • Ett klokt val för framtiden: Att investera i vårt mörka parkettgolv handlar inte enbart om stil här och nu; det handlar om att välja ett golv som är elegant och funktionellt under många år framöver.

Mörka parkettgolv från Pergo

mörkbrunt trägolv i hall med vit trappa

Passar mörka trägolv i små rum?

Absolut! Ett mörkt parkettgolv kan förvandla en mysig vrå eller ett litet rum till en ombonad och inbjudande plats. Tvärtemot vad många tror gör mörka golv inte nödvändigtvis att rummet känns mindre. Istället tillför de ett lyxigt djup. Tänk dig att du parar ihop ett mörkt, elegant golv med ljusa, luftiga gardiner och en strategiskt utplacerad spegel som reflekterar det naturliga ljuset. Det ger rummet en designers touch som gör det både elegant och välkomnande.

Slitstarkt och reptåligt för varaktig skönhet

Våra mörka trägolv är byggda för att hålla. I ett hem där varje dag bär på nya äventyr och enstaka missöden står de här golven emot tidens tand. Tack vare en skyddande yta med 7 lager av högkvalitativ lack är den reptåliga ytan i flera lager robust nog att med lätthet klara påfrestningarna från barn som leker, husdjur som tumlar runt och familjens dagliga sammankomster, vilket garanterar att era golv ser nya ut under många år framöver.

Vattentåligt för livets spill och stänk

Att man spiller är ofrånkomligt, särskilt i ett hektiskt hushåll. Pergos mörka trägolv har det avancerade StayClean+. Det är en ny klickteknik som gör golvets yta vattentät. Det är en uppfinning som ser till att inget vatten kan sippra igenom, vilket gör golvet mycket motståndskraftigt mot vattenskador. Med Pergos vattentåliga parkettgolv kan du tryggt installera eleganta golv på ytor utsatta för spill, som kök och hall, utan att kompromissa med utseende och slitstyrka.

Pergos mörka parkettgolv är ett perfekt val för livliga och aktiva hushåll. Det handlar inte bara om att skapa ett vackert rum; det handlar om att välja ett golv som lever upp till kraven i ert hektiska liv. Oavsett om du ordnar en familjeträff, hanterar ett dagligt kaos med barn och husdjur eller bara njuter av en lugn hemmakväll, erbjuder våra mörka parkettgolv en perfekt blandning av stil, tålighet och praktiska egenskaper. Utforska vårt utbud och hitta golvet som kommer att bli en del av familjens historia.

Upptäck våra mörka trägolv