Go to content Go to search
närbild av smutsiga skor med utspilld lera och vatten på ett beige parkettgolv

Bekymmersfria trägolv med StayClean-teknologin

Vårt skandinaviska arv har lärt oss ett och annat om dåligt väder. Eftersom trä är ett naturligt material som kan vara känsligt för missfärgning från smuts och vatten, utvecklade vi StayClean – ett vatten- och smutsavvisande skydd för parkettgolvets ytor och kanter.

Men nu kan vi erbjuda ännu mer vattentåliga parkettgolv med ett unikt skydd. StayClean+ bygger på StayClean-teknologin med tillägg av ett nytt innovativt klicksystem som hindrar vatten från att sippra igenom, vilket gör ytan vattentät. Så att lägga parkettgolv i köket eller hallen är numera ett vettigt alternativ, även i hem med mycket spill och leriga tassar.

Upptäck golv med StayClean+

barn som sitter på köksbänken och har spillt en skål med cornflakes på ett beige parkettgolv

StayClean+ – Ger vattentåligt golv i upp till 72 timmar

Den nya revolutionerande StayClean+-teknologin håller parkettgolvets yta vattentät, även om vattnet ligger kvar i upp till 72 timmar*. Den unika innovationen förhindrar också att smuts fastnar i skarvarna och trästrukturen på ditt vackra Pergo parkettgolv. Det gör golvet superenkelt att rengöra och får det att se fräscht ut i många år framöver. StayClean+ kommer med 15 års vattenbeständighetsgaranti och finns i våra serier: Falster, Lofoten och Svalbard.

* Testat enligt ISO 4760 (inget läckage) och följer inte SS-EN13553-standarder utformade för svetsade halvhårda golv.

Upptäck golv med StayClean+

närbild av köksbänk med ett brunt parkettgolv

Nytt – smala, snygga Falster med StayClean+

Falsters smala plankor med fasning längs långsidorna ger rummet ett luftigt, lätt och modernt utseende. Och tack vare StayClean+-skyddet är golvet perfekt för kök och andra utrymmen där det kan bli en del spill. Ta en titt på utbudet av moderna dekorer, inspirerade av den skandinaviska naturen – från ljusa, lugnande Arctic oak till den varma och hemtrevliga Saddle brown oak.

Upptäck Falster

Upptäck våra parkettgolv med StayClean-teknologin