Go to content Go to search

Det perfekta golvet för varje rum

living room with orange sofa and a beige laminate floor

Vardagsrum

Vardagsrummet är just ett rum för varje dag, och för helgerna dessutom. Utöver sovrummet tillbringar vi vår mesta tid i vardagsrummet. Golv som ligger i vardagsrum ska inte bara klara vardagens utmaningar utan också vara snygga och representativa när vi bjuder hem gäster.

bedroom with orange sofa and a grey vinyl floor

Sovrum

Oavsett om du är sjusovare eller inte är det alltid trevligt att sätta ner fötterna på ett skönt golv. Du kan i princip välja vilket golv du vill till ditt sovrum, men det finns många goda skäl till att just parkett- och laminatgolv är så populära.

white kitchen with a brown laminate floor

Köksgolv

Köket - hemmets hjärta. I köket samlas familj och vänner och umgås, lagar mat, bakar och äter, ja helt enkelt lever. Med allt detta kommer förstås en del spillande och tappande av porslin och kladdiga och kanske vassa redskap. Golvet i köket får med andra ord stå ut med en del, så det är värt att lägga en ordentlig tanke bakom vilket köksgolv du vill ha.

children room with toys on a beige vinyl floor

Barnrummet

Att få sitt första helt egna sovrum är en stor händelse för många barn. Nu är det dags att sova i egen säng och att få ett privat tillhåll där varken föräldrar eller syskon stör. Det är helt enkelt den enda plats där barnet kan vara helt för sig själv en stund.

hallway with coat rack and a brown laminate floor

Hall

Idag finns det fantastiskt slitstarka vinyl- och laminatgolv i snygga designer, med olika glansnivåer och ytstrukturer. Många av dem är förvillande lika både trä och skiffer. Du kan också välja mellan flera fasningar, plankor och plattor. Så trots att hallen onekligen är ett av de rum där det samlas mest smuts, grus och vatten kan du skapa en varm och ombonad miljö som håller för vardagens alla äventyr.

cellar with coat rack and a beige vinyl floor

källare

Är det äntligen dags att ta tag i den där källaren och förvandla den till en plats man faktiskt vill vara på? Vill du inte längre låta källaren vara ett slott för spindlar och gråsuggor? Då är det dags att ta kontroll över nedre plan och skapa en miljö för människor att trivas i.

home office with a desk and a beige vinyl floor

Hemmakontoret

Att en snygg och fräsch arbetsplats betyder mycket för din motivation och arbetsglädje är ingen nyhet. Ett riktigt hemmakontor är ett ställe där du tillbringar större delen av din vakna tid och det ökar både motivationen och effektiviteten om du slipper känna att du jobbar från sovrummet. Principen för att inreda kontoret är densamma oavsett om du inreder ett kontor för flera eller bara för dig själv – din arbetsplats ska vara praktisk, inbjudande och kreativ.

summer house with big windows and a grey laminate floor

Sommarhuset

Sommaren – den där härliga tiden på året när värmen kommit och man får några välförtjänta lediga veckor. Helst ska schemat vara tomt förutom trevliga middagar, och alla ”måsten” läggas åt sidan. Du fyller bilen med badkläder och pocketböcker och drar till ”landet”.