Go to content Go to search
mörkbrunt vinylgolv i ett färgglatt rum med gula väggar

Mörka vinylgolv

Tänk dig följande: Barnen kör sina leksaksbilar genom vardagsrummet, ert älskade husdjur sover i eftermiddagssolen och du njuter en kopp kaffe, allt i den trygga trivseln hos vårt mörka vinylgolv. Det är inte bara ett golv; det är en scen för livets alla små stunder, en tålig men ändå snygg grund för ert levande hem.

Upptäck våra mörka vinylgolv
mörkt vinylgolv med fiskbensmönster i trendigt kök

Varför man väljer mörka vinylgolv

  • Mörka vinylgolv är tidlösa: De är en tyst hörnsten i hemmets inredning, anpassningsbara, bestående. När livet utvecklas och er stil förändras, finns golven kvar som en konstant, lugnande närvaro.
  • Döljer spåren av det dagliga livet: Livet är stökigt, men våra mörka vinylgolv är förlåtande. De är vännen som inte bryr sig om små spill och repor, utan döljer dem med sina djupa nyanser och gör er vardag lite enklare.
  • En modig designmarkering: Mörka golv är en modig, dramatisk markering som lägger grunden för en effektfull inredning. De skapar en perfekt fond för experiment med olika färgskalor och ytstrukturer, och de gör så att era möbler och inredning lyfts fram.
  • Vattentätt: Våra mörka vinylgolv handlar inte bara om utseende; det handlar också om prestanda. Tack vare vår egenutvecklade teknik AquaSafe har våra golv en 100 % vattentät yta hela vägen ned till fasningarna. Skyddar mot spill och gör städningen till en lek.

Mörka vinylgolv från Pergo

mörka vinylplattor i barnrummet

Är mörka vinylgolv en god idé?

Ett mörkt vinylgolv är ett personligt stiluttryck. Det återspeglar önskan om ett hem som är både chict och inbjudande. Föreställ dig ditt favoritrum klätt i de lugnande tonerna och det fridfulla djupet hos ett svart vinylgolv. De rika, djupa nyanserna ger varje rum en sofistikerad och lyxig touch. Oavsett om du tänker dig ett modernt, elegant utseende eller en mer traditionell stämning ger mörka vinylgolv en mångsidig omgivning som kompletterar varje inredningsstil.

Ljusa eller mörka vinylgolv? Vad är bäst?

Debatten mellan mörka och ljust vinylgolv avgörs av din personliga stil och vilken stämning du vill skapa. Ljusa golv ger en luftig, rymlig känsla som är perfekt för en minimalistisk eller skandinavisk look. Mörka golv däremot ger en mysig, intim känsla, perfekt för en ombonad, välkomnande tillflyktsort i sovrummet eller familjerummet.

mörkbrunt vinylgolv i matsal med träbord

Vad gör mörka vinylgolv med rummet?

I ett hem där varje vrå myllrar av aktivitet är mörka vinylgolv basen som för allt samman. Det skapar en mysig stämning i lekrummen, skänker förfining till matplatsen och ger sovrummen en touch av elegans. De är fonden som får möbler och inredning att lyftas fram och skapar ett utrymme som är unikt för ert hem.

Lätta att älska, lätta att sköta

I en värld där varje minut räknas behöver man golv som är lika lättskötta som de är vackra. En snabb sopning och en enkel avtorkning är allt som behövs för att det mörka vinylgolvet ska se lika nytt ut som första dagen. För detaljerade skötselråd, se vår detaljerade guide om hur man sköter ett vinylgolv.

Visste du att vi även utvecklar våra egna Pergo underhållsprodukter? Produkterna rengör golvet noggrant, skyddar ytan och bidrar till att bevara golvets ursprungliga utseende. Och vad gäller miljömedvetna val är våra underhållsprodukter inte bara effektiva utan även biologiskt nedbrytbara.

Våra mörka vinylgolv är en perfekt blandning av stil och funktion för ditt levande hem. De är gjorda för att motstå vardagens påfrestningar och samtidigt ge rummet en elegant touch. De är mer än ett golvval; de är ett livsstilsval för ett hem där varje ögonblick värdesätts och levs fullt ut.

Upptäck våra mörka vinylgolv