Go to content Go to search
svarta vinylplattor i hallen

Svart vinylgolv

En vanlig kväll i ert livliga hem: Barnen rusar genom rummen med familjens husdjur i släptåg, och skratten ekar från vardagsrum till kök. Mitt i detta härliga kaos ligger vårt svarta vinylgolv snyggt och tåligt. I den här guiden går vi igenom hur vårt golv helt kan ändra villkoren för ett livligt hushåll som ert.

Upptäck våra svarta vinylgolv

 

Varför ska man välja svart vinylgolv?

Att välja ett svart vinylgolv handlar inte enbart om utseendet; det handlar om att skapa ytor som är både ursnygga och tåliga. Den eleganta svarta färgen ger inte bara rummet en sofistikerad touch utan skapar också en mysig känsla. Svarta vinylgolv är dessutom förlåtande när det gäller att dölja smuts och små repor – som ju är en del av vårt dagliga liv. Från barnlekar till middagsbjudningar, våra golv står pall för alla utmaningar.

svarta vinylplattor i hallen

Varför man väljer svart vinylgolv

  • Naturligt utseende och genuin känsla: våra golv har designats med naturtrogna detaljer som sprickor och kvistar för att efterlikna den naturliga värmen och texturen hos äkta trä. De för in naturens charm i ert hem.
  • Tyst komfort för livliga hem: våra Rigid vinyl-golv är mjuka och tysta att gå på. Det ger dig och dina nära extra komfort under fötterna.
  • Spillt? Vadå spillt? Livets små katastrofer är lätta att hantera med vårt vattentäta svarta vinylgolv. Städningen blir till en lek och lämnar mer tid till det viktiga i livet.
  • Lätt att älska, lätt att rengöra: Enkel och okomplicerad städning är allt som behövs. Livet är för kort för att skura golv.

Upptäck svarta vinylgolv

Att tänka på med vinylgolv

När man tänker på golv finns det alltid några saker man ska komma ihåg. Vi vet att vinylgolv få några repor här och där i ett livligt hushåll. Men det är där som våra Rigid vinyl-golv briljerar. De har ett superstarkt skyddande lager överst, som verkligen reducerar de dagliga reporna och märkena till ett minimum. Golven ser nya och fräscha ut även i de mest vältrafikerade av hem.

Att välja mellan mörkt och ljust vinylgolv

Varje familj är unik, och varje rum i hemmet också. Vårt svarta vinylgolv är perfekt för att skapa mysiga, intima rum – som en ombonad läshörna eller ett levande familjerum för spelkvällarna. Ljusa nyanser kan lysa upp ett lekrum eller kök, så att de känns mer spatiösa och inbjudande. Fortfarande osäker på om du ska välja ett mörkt vinylgolv eller ett ljust vinylgolv? Fundera då på det naturliga ljuset i rummet och vilken stämning du vill skapa när med golvet.

Lägga ett svart vinylgolv själv

Redo för renovering? Bejaka din gör det själv-längtan och följ vår heltäckande guide för läggning av vinylgolv, så att du ger hemmet en skarvfri och proffsig finish. Och eftersom våra nya Rigid vinyl-golv har ett inbyggt mellanlägg, kan du skippa det extra mellanlägget och börja skapa ditt drömrum direkt.

Vårt svarta vinylgolv handlar inte bara om att ge hemmet en elegant touch. Det är en pålitlig följeslagare i familjens vardag. Det står pall för morgonstöket och skapar en fridfull fond för avslappnade hemmakvällar. Det är det naturliga valet för alla som vill blanda chic förfining med den varma, trygga trivseln i ett älskat hem.

Upptäck våra svarta vinylgolv