Go to content Go to search
flicka med papegoja

Pergo hastighetstävling – Hur länge tar det att lägga ett golv?

Läggning av att nytt golv är ett utmärkt sätt att förnya ett rum och öka värdet på ditt hem. Men är det inte också ett dyrt och/eller tidsödande projekt? Det behöver det inte vara. Med ett klickgolv från Pergo kan du utföra arbetet själv och spara massor av pengar. Dessutom är våra golv så enkla att lägga in att det inte tar för mycket av din värdefulla tid heller.

Läs installationsanvisningarna

Renovering, vem har tid med det?

Förnyelse av ett rum alltid är en god investering. Men med alla andra saker som ska göras är det lätt att nedprioritera renoveringsplanerna. Största anledningen? Tidsbrist. När allt kommer omkring tar det ändå mindre tid att lägga ett Pergo-golv än vad det tar att lösa ett 500-bitars pussel, sträcktitta på en hel säsong av din favoritserie eller lära en papegoja säga ”Pergo”. Hur vet vi det? Jo, för att vi testade det! Se Pergo hastighetstävling nedan.

Pergo hastighetstävling

Vad går fortast? Lägga ett Pergo-golv eller...

När allt bara funkar

Vare sig du föredrar laminat, vinyl eller lövträ: alla Pergo-golv är utrustade med det geniala, patenterade installationssystemet PerfectFold™. Det spelar ingen roll om du är vänster- eller högerhänt: klicka bara ihop brädorna och snart har du ett helt nytt golv att gå på. Oftast behöver du inte heller ta bort det gamla golvet. Se bara till att du är noga med ditt undergolv. Lägg också undan det kladdiga limmet. Det behövs inte här.

Vårt klicksystem är så genomtänkt att det praktiskt taget inte finns någon risk för skador under installationen. Vill du ersätta några slitna brädor vid ett senare tillfälle eller lägga dem någon annanstans? Med PerfectFold™-tekniken är det lätt att lyfta upp brädor och lägga dem igen utan att orsaka några skador.

Hitta ditt favoritgolv 

Varmt och mysigt

IOm de här goda nyheterna gör dig alldeles varm inombords – och angelägen om att komma igång – blir du glad över att Pergo-klickgolv är perfekt lämpade för golvvärme. Följ bara installationsanvisningarna som medföljer golvet, välj ett lämpligt underlag och säg hejdå till kalla fötter.

Hitta ett golv som du klickar med

Läggning av ett golv behöver alltså inte vara så tidsödande och dyrt som du först trodde. Nu är bara frågan: vilket golv skulle du välja? Vi lyssnar på dig. Pergo har ett klickgolv för alla rum och önskemål, från slitstarka golv för kök och hall till estetiska golv för vardagsrummet. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt golv för ditt rum.

Relaterade artiklar

woman installing a pergo vinyl floor on an underlay

Så här enkelt lägger du ett nytt vinylgolv

Nu är det kanske dags att byta ut korkmattan som legat där i köket sedan förra seklet. Lägg in ett vackert vinylgolv i stället – du vet ett sådant där verkligt bekymmersfritt golv.