Snygga plastgolv – vinylgolv som du aldrig sett dem förut

Snygga plastgolv – vinylgolv som du aldrig sett dem förut

Plastgolv. För oss som är uppvuxna på 70-talet har ordet en ganska tråkig och gammaldags klang. Men det är dags att tänka om: plastgolv har fått en helt ny betydelse tack vare de moderna vinylgolven som gör plastgolven snygga.

De flammiga och solblekta plastgolven många av oss växte upp med kan nu bli ett minne blott även om vi vill ha ett plastgolv. Pergos designavdelning håller noga koll på inredningstrender världen över och skapar ständigt nya dekorer.


Snygga plastgolv med trädekor

Trä har länge varit det mest populära valet för golv, och Pergos vinylgolv är naturtrogna imitationer av autentiska trägolv, till ett lägre pris och med enklare underhåll än ett faktiskt trägolv. Dekorerna finns som många olika träslag och dessutom med olika effekter. Tack vare en patenterad teknik och vinyl med samma höga slitstyrka rakt igenom skapas en unik V-fasning som är djupare och mer distinkt än hos något annat vinylgolv. Fasningens färg kan också anpassas efter designen: en ljusare fasning ger ett mjukare utseende och en mörkare skapar en mer rustik och åldrad känsla. En matt eller blank finish kan också ge ditt snygga plastgolv den look du föredrar.


Naturliga och industriella stilar

Även andra naturmaterial är populära, som sten och läder, likaså industriella material som cement och betong.


Praktiska golv

Alla Pergos vinylgolv är dessutom slittåliga och hållbara och enkla att lägga själv. Träimitationerna finns bara tillgängliga som plankor, men stendekorerna tillverkas som vinylplattor.

 

  • Vinylgolv är modernt och gör plastgolv snygga.
  • Trädekor har länge varit populärt på golv.
  • Vinylgolv finns även i dekorer som sten, cement och betong.
  • Golven är hållbara, slittåliga och enkla att lägga själv.

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
Relaterade artiklar
2017-07-31
2017-08-01
Top