Go to content Go to search
vardagsrum och kök med brunt plastgolv

Plastgolv i kök, det ultimata valet

Har du någonsin varit på fest hemma hos någon, suttit i vardagsrummet och undrat vart alla tog vägen? Svaret är köket. Där brukar alla till slut samlas, och det kanske inte är så konstigt. Köket kallas ofta för hjärtat i hemmet: här tillbringas många timmar med matlagning, måltider tillsammans med familjen och hjärtliga möten med vänner och släktingar, både till vardags och fest. Vad kan då vara bättre än att välja ett köksgolv som är både snyggt och skonsamt mot fötterna? Plastgolv är det ultimata valet för ditt kök.

Upptäck våra köksgolv av plast

Tysta och mjuka plastgolv för ditt kök

Pergos plastgolv kallas vinylgolv och görs av ett mjukt vinylmaterial som är mjukt och behagligt att stå på. Det reducerar även stegljud, vilket ger en skönare miljö.

Tåligt, lättstädat och fukttåligt

I köket används ofta vassa redskap, här tappas det porslin och glas och det blir mycket spill, så ett tåligt och lättstädat golv är ett måste.

Topplagret skyddar mot slag, slitage och repor och det är smutsavvisande, så att smuts inte kan tränga igenom ytan och orsaka bakterietillväxt. Klicksystemet gör att du enkelt lägger golvet själv och fogen är så tät att varken smuts eller fukt kan ta sig igenom.

Ftalatfritt och brandsäkert

Vinylgolvet är helt ftalatfritt och har dessutom hög brandsäkerhet: perfekt både vid matlagning och fest.

Många olika dekorer

Du behöver inte heller kompromissa med utseendet. Pergos vinylgolv finns i mängder av olika dekorer som återskapar naturen in i minsta detalj. Här finns olika träslag, sten, skiffer eller betong.

För att göra ditt kök extra bekymmersfritt får du alltid minst 20 års garanti på ditt golv.

  • Vinylgolv är tysta och behagliga att gå och stå på.
  • Golvet är tåligt mot repor, slag och slitage.
  • Vinylgolvet är smutsavvisande och vattentåligt.
  • Du kan välja mellan mängder av olika utseenden på ditt plastgolv i köket.

Relaterade artiklar