Designegenskaper laminatgolv

Vårt laminatsortiment erbjuder dig allt från långa plankor, som skapar en modern, rymlig atmosfär, till klassiska 3-stavar eller stora plattor. Många golv har fasade kanter för att förstärka känslan av träplankor eller äkta kakelplattor.

pergo laminatgolv storleken

Storleken räknas såklart!

Den enskilda plankan spelar en viktig roll för att skapa ett helhetsintryck. Beroende på vad du väljer kan du ge hela rummet en ny känsla. Det kan se bredare, smalare, längre, mörkare eller ljusare ut – möjligheterna är oändliga.


  1. Elegant plank - 1380 x 156 mm
  2. Wide Long plank - 2050 x 240 mm
  3. Long plank - 2050 x 205 mm
  4. Modern Plank - 1380 x 190 mm
  5. Classic plank - 1200 x 190 mm
  6. Slab - 1224 x 408 mm
pergo laminatgolv vinklar och ytor

Snygga vinklar och ytor

Ett vackert golv har mer än bara ett vackert utseende. Det är därför Pergos laminatgolv inte bara har utseendet för sig – detsamma gäller känslan. Våra kollektioner har inte mindre än sju olika ytstrukturer som förstärker det autentiska utseendet hos ditt laminatgolv.

Golvprover tillfälligt indragna

På grund av förebyggande åtgärder för att bekämpa spridningen av COVID-19 (Coronavirus) är det för närvarande inte möjligt att beställa golvprover.

För ytterligare information eller vid frågor ber vi dig kontakta din vanliga Pergo-representant eller skicka ett e-postmeddelande via vårt kontaktformulär.