Tekniska egenskaper vinylgolv

Pergos vinylgolv kan ta en smäll eller två. Och det är faktiskt en underdrift. Om du letar efter ett tåligt golv till entréhallar och andra ytor med stort slitage, är det här golvet för dig. Översta lagret med Superior Protective försluter effektivt ytan och erbjuder förbättrad tålighet mot fläckar och smuts samt skydd mot repor.

Pergo vinylgolv

Varje planka och platta består av 5 skikt. Det kraftfulla, starka ytskiktet har en oerhört hög tålighet mot små repor, vilket gör vinylen till det perfekta valet i miljöer som används flitigt – och dina golv kan förbli vackra i många år framöver.


  1. Högklassigt skyddande topplager för tålighet mot repor, fläckar och slitage
  2. Detaljerat dekorlager
  3. Mycket stark och slagtålig vinylkärna
  4. Extra stabiliserande lager med glasfiber
  5. Extra slagtåligt vinyllager

Pergo rigid vinylgolv

På ett lite ojämnare undergolv är våra nya rigid vinylgolv ett bra alternativ. Den har en bra klickfog och kräver inte flytspackling för ett perfekt resultat!


  1. Högklassigt skyddande topplager för tålighet mot repor, fläckar och slitageextra matt för autentisk känsla
  2. Detaljerat dekorlager
  3. Flexibel vinylkärna för ljudupptagning samt en mjuk, varm och behaglig känsla
  4. Rigid kompositkärna som gör att det kan läggas på undergolv med vissa ojämnheter. Två styva skikt förstärkta med glasfiber förhindrar att golvet slår sig

Vad gör Pergo så enastående?

Easy Installation

Enkel läggning

Med klicksystemen PerfectFold V och Uniclic blir installationen snabb och enkel. Klicka bara plankorna på plats med en av de metoderna så är du klar på nolltid.

Wear Protection

Slitstyrka

Ytan på Pergo Vinyl skyddar golvet i flera lager. Det översta lagret ger tålighet mot repor, fläckar och slitage och gör dessutom underhållet enkelt.

Sound Reduction

Ljuddämpning

Det mjuka vinylmaterialet reducerar stegljud och är tyst och behagligt att gå på.

Impact Resistance

Slagtålighet

Pergos vinylgolv har en yta som består av flera lager. I kombination med det kompakta bärarmaterialet ger det golvet hög tålighet mot slag och avtryck, vilket skyddar golvet från skador.

Castor Chair

Stolsben med hjul

Flerskiktssystemet i Pergos vinylgolv i kombination med bäraregenskaperna är utformat för att klara belastningen från möbler med hjul.

Fire Resistance

Brandsäkerhet

Pergos vinylgolv har hög brandsäkerhet. De är utformade för att klara alla europeiska krav för installation i evakueringsutrymmen eller samlingslokaler.

Water Resistance

Vattentålighet

Vårt Moisture Resistance System kombinerar ett fukttålig bärarmaterial med en stark och tät klickfog. Detta gör Pergos vinylgolv till några av de mest vattentåliga golven på marknaden.

Hygenic

Hygieniskt

Ett vinylgolv från Pergo underlättar en hög hygienisk nivå. Den täta ytan förhindrar uppkomsten av bakterier minskar behovet av kemikalier.

Easy Maintenance

Enkelt underhåll

Pergos ytskikt är smutsavvisande, vilket förenklar städning och underhåll. Klickfogens täta konstruktion hindrar dessutom smutsen från att tränga ner i fogen.