SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Tysta golv med plastmatta

den 23 juli 2017

Kärt barn har många namn, säger man ju, och det gäller även för plastgolv. PVC-golv, plastmatta, golvplattor, plastgolv – eller vinylgolv, som de heter hos Pergo.


Gör livet lite tystare med plastmatta på ditt golv

Ibland blir livet lite för högljutt hemma. Det kan vara barn som leker, slammer från kastruller och porslin, skor med hårda sulor, en snedlastad tvättmaskin eller en hund med oklippta klor som springer på ett hårt trägolv. Att klä hela rummet från golv till tak med heltäckningsmatta känns kanske inte så lockande, så vad kan du göra istället? Satsa på en plastmatta på golvet.


Vinylgolv reducerar stegljud

Pergos vinylgolv är inte som vilken gammal plastmatta som helst – som man faktiskt kan höra på förkortningen LVT, som betyder Luxury Vinyl Tiles.

De är gjorda av ett mjukt vinylmaterial som reducerar stegljud och är tysta och behagliga att gå på.

Vill du ha ett extra tyst golv kan du dessutom satsa på ett mellanlägg som läggs under golvet och ytterligare dämpar stegljud.


Tåliga mot slitage och enkla att lägga själv

Extra fördelar med vinylgolv är att de är tåliga mot slitage som repor och slag, lättstädade, hygieniska och vattentåliga. Dessutom är de enkla att lägga själv, och finns i mängder av olika dekorer som återskapar vackra naturmaterial.

Tysta golv med plastmatta


  • Ett vinylgolv gör ditt hem lite tystare.
  • Golvet är tåligt, lättstädat och enkelt att lägga själv.

Upptäck våra golv

Laminatgolv  |  Trägolv  |  Vinylgolv

Letar du efter en Pergo återförsäljare i ditt område?

Hitta en återförsäljare


Dela den här artikeln