Go to content Go to search
modernt vardagsrum med stora fönster och grått laminatgolv

Ta en titt inne i Astrids fantastiska hus vid sjön

Astrid välkomnar oss till det drömhus som hon och hennes partner Vidar byggde för två år sedan. Med sina två barn och en hund kunde de inte tänka sig en bättre plats för sin unga familj att frodas. Detta sagolika hus kombinerar spektakulär utsikt över den intilliggande sjön med en underbart vacker inredning.

Astrid spenderade mycket tid på att hitta ett hållbart golv som skulle passa perfekt i hennes ljusa och skinande skandinaviska hem. När hon såg Pergo Natural Ash Plank-laminat (L0323-01766 - detta golv har utgått ur sortimentet. Förslag på liknande alternativ: Trondheim L0361-06398) i sin lokala bygghandel visste hon att hon hittat exakt det hon sökte.

Upptäck Pergo Trondheim

mysigt vardagsrum med öppen spis och grått laminatgolv

Hitta golvet som uppfyller alla krav

”Prioriteringarna för golven i vårt hem var pris, hållbarhet, utseende och bekvämlighet. Det Pergo-golv vi valde uppfyllde alla de kraven,” förklarar Astrid. ”Utöver det kraftiga och naturliga träutseendet blev vi förälskade i färgen: ljus och ren, inte för grå och inte för gul”.

Astrid och Vidar installerade golvet själva utan problem. ”Vi lade in detta Pergo-golv i husets samtliga rum, förutom hall, badrum och tvättstuga. Resultatet är exakt det vi sökte. Jag älskar hur det gör vårt hem ljust”.

”Det här golvet är en av de viktigaste delarna i vårt hem. Det är tidlöst och diskret nog för att passa ihop med resten av inredningen, även när vi tillför nya saker”. Men det finns ytterligare en anledning till varför golvet gör Astrid överlycklig. ”Jag är så imponerad av dess design och kvalitet. Med ett litet barn, en bebis och en hund i huset är vi så glada över att golvet inte blir fläckigt. Det är enkelt att rengöra och tåligt mot repor”.

Det låter som om hon skulle kunna rekommendera Pergo till vänner och familj? ”Absolut!” Astrid bekräftar. ”Jag trodde aldrig att ett golv skulle göra så stor skillnad, men Pergo har fått mig att ändra mig”.

Om du vill veta mer om golv som Astrids ska du kolla in Pergos Long Plank-sortiment. Om du dessutom är intresserad av att få inspiration för din egen inredning ska du inte tveka att följa Astrid på Instagram!

Upptäck Pergo Trondheim

vardagsrum med grått laminatgolv och fin utsikt över bergen
modernt vardagsrum med grå laminat och vit soffa
mysigt vardagsrum med öppen spis och grått laminatgolv

Relaterade artiklar