Go to content Go to search
vardagsrum med beige laminatgolv och grå soffa

Kristinas ljusa och tidlösa skandinaviska heminredning

Kristina med familj bor i en svensk småstad. Hon är en inredningsentusiast med ett känsla för små detaljer och som gillar att kombinera naturligt ljus med mjuka textilier och former för att skapa bekväma, stilrena rum som familjen kan njuta av. När det var dags att hitta ett tåligt men snyggt golv av högsta kvalitet för att ersätta det gamla visste hon att laminatgolvet Pergo Sensation var det perfekta valet.

Upptäck golv

Tåliga men tidlösa golv av högsta kvalitet

“Det är förstås ett stort beslut att byta golv, både när det gäller utseende och budget”, säger Kristina, “men till slut var vi tvungna att bita ihop eftersom vårt gamla golv såg riktigt risigt ut. Jag ville ha ett golv av högsta kvalitet som var både tidlöst och lättskött, men också prisvärt”.

närbild av ett soffbord med böcker och ett beigefärgat laminatgolv

Kristina jobbar faktiskt i en färghandel som säljer Pergo Sensation och hade därför sett själv hur nöjda kunderna var med sina golv

“Jag ville också ha ett golv som både såg ut och kändes som trä och visste direkt att ett laminatgolv från Pergo Sensation var precis vad vi behövde. Vi valde Modern Danish Oak, Laminate | L0331-03372 och min man och jag har faktiskt lagt det själva. Det var inte alls svårt och sparade oss pengar eftersom vi inte behövde betala för ett proffs. Det var en extra bonus!”

matsal med beigefärgat laminatgolv
stol med filt och en hög med böcker på ett beigefärgat laminatgolv

“Tack vare Aquasafe-tekniken är golvet perfekt för rum som hallar och kök, där golv som är slitstarka, exceptionellt vattentåliga och även lätta att rengöra krävs – det är absolut viktigt, särskilt med barn och husdjur! Och slutresultatet är spektakulärt – nu har vi samma golv i köket, hallen, vardagsrummet, TV-rummet och gästrummet. Det ser ut och känns helt underbart, passar resten av inredningen perfekt och har gjort hela bottenvåningen så mycket ljusare och luftigare.”

Kristina och hennes man är så nöjda med det nya golvet att de nu funderar på att lägga samma Modern Danish Oak på övervåningen för att verkligen lägga grädden på moset. Rekommenderar hon Pergo-golv till andra? “Utan tvekan! Vi älskar vårt nya golv och våra vänner blir så imponerade när de kommer på besök. Det finns något för alla i sortimentet och när det kommer till pris jämfört med kvalitet är Pergo-golven helt enkelt oslagbara.”

Ser du något du gillar? Kolla in Kristinas golv och resten av vårt sortiment Modern Plank Sensation.

Upptäck golv

© Foto: Kristina

Relaterade artiklar