Trend: Stenlooken är stark

Trend: Stenlooken är stark

Den industriella looken inom inredningsdesign har funnits ett tag nu och samtidigt som vi alla inte har turen att bo i en gammal ombyggd lagerlokal som är full av autentiska industriella egenskaper, så finns det sätt att ge våra hem en distinkt urban känsla.

Ett av de enklaste sätten att uppnå en industriell look hemma är att använda industriella material. Betong är ett självklart val och under de senaste månaderna har vi sett en enorm ökning i användningen av betong inom inredningsdesign. Många designers använder nu betong på oväntade och ovanliga sätt och det verkar som att det inte finns någonting som inte kan göras med hjälp av detta mångsidiga material.

Vid sidan av betongtrenden pågår en trend inom inredningsartiklar som har ett starkt stilögonblick just nu, det poppar upp överallt, det är sofistikerat, det är perfekt för alla med en förkärlek till minimalism. Det är marmor; en trend som ser fantatastisk ut med koppar eller med guld och rosé, två andra material som också står i rampljuset just nu. Många underbara saker kan sägas om skiffer kakel, om hur hållbart det är, hur bra det ser ut, och hur mångsidigt det kan vara.

Skiffer poppar upp överallt just nu, och husägare upptäcker en myriad av användningsområden för den attraktiva stenen.

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
Relaterade artiklar
2015-11-30
2017-07-03
Top