SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Snyggt laminatgolv – som du aldrig sett det förut

den 27 juni 2017

Det var Pergo som uppfann laminatgolven, och vi nöjer oss inte med det: vi fortsätter ständigt att driva utvecklingen framåt. Vill du ha ett tåligt och snyggt laminatgolv är det Pergo du ska vända dig till.

Alla dekorer på våra laminatgolv är autentiska och återskapar naturen in i minsta detalj. Tittar man under ytan är golven utvecklade med smart teknik som gör dem alltmer sofistikerade. Du kan alltid lita på att Pergos laminatgolv är hållbara, slittåliga och hygieniska och har marknadens bästa garanti, så nu kan vi gå över till att prata om utseendet!

Många varianter av laminatgolv

Först och främst kan du välja mellan en mängd dekorer: olika träslag, flera sorters sten, klinker eller betong. Men inte nog med det: golven finns också med olika format på golvplankorna, med olika ytor och fasningar.


Snyggt laminatgolv med olika plankstorlek

Med olika format på golvplankorna kan du ändra känslan i ett rum. Rummet kan framstå som smalare, bredare, längre, mörkare eller ljusare, beroende på om du väljer “long plank”, olika breda slabs eller golvplattor.


Fasningar, ytor och glansnivåer ökar den autentiska känslan

Fasningarna på kanterna ökar känslan av riktiga plankor eller klinkerplattor. Det finns dessutom hela nio olika ytstrukturer och fyra glansnivåer att välja på, så du får ett snyggt laminatgolv med en känsla som är lika autentisk som utseendet.

Ett laminatgolv med trädekor och en ytstruktur med realistiska sprickor och ådringar gör att du får känslan av ett trägolv men hållbarheten, slitstyrkan och vattentåligheten hos ett laminatgolv.

  • Pergos laminatgolv är både snygga och hållbara.
  • Dekorerna återskapar naturliga material.
  • Laminatgolvplankorna finns i olika format.
  • Ytor, fasningar och glansnivåer ger autentisk känsla.

Upptäck våra golv

Laminatgolv  |  Trägolv  |  Vinylgolv

Letar du efter en Pergo återförsäljare i ditt område?

Hitta en återförsäljare


Dela den här artikeln