Go to content Go to search

Golvplattor av vinyl

En annan stor fördel med golvplattor av vinyl är de stora mönstermöjligheterna. Din personliga smak kan styra fullt ut och du kan välja att lägga ett golv som blandar olika stora golvplattor och på så sätt skapa ett unikt och personligt golvmönster.

Med golvplattor blir golvet lätt att lägga och med Pergos PerfectFold™ 3.0 metod kan nästan vem som helst kan lägga våra golv. Golvplattorna finns i laminat och vinyl med olika utseende och egenskaper.

Golvplattor av vinyl

Hos Pergo finns vinylgolvplattor med innovativ design som på ett trovärdigt sätt efterliknar både trä, läder, natursten och betong. Några av de stora fördelarna med att lägga vinylgolv är att de är absolut 100 % vattentäta, har värmeledande egenskaper och är tysta att gå på. Den vattenavvisande förmågan gör vinylgolv ytterst lämpliga för bland annat kök och tvättstuga. Ytan är slitstark och golvet är väldigt bekvämt att sätta fötterna på. Ett vinylgolv med en naturlig träkänsla ger ett levande intryck men är samtidigt praktiskt då det är lika lättskött som ett klinkergolv. En annan stor fördel med golvplattor av vinyl är de stora mönstermöjligheterna. Din personliga smak kan styra fullt ut och du kan välja att lägga ett golv som blandar olika stora golvplattor och på så sätt skapa ett unikt och personligt golvmönster.

Få reda på mer:

Hjälpte artikeln dig?
Hu kan vi förbrättra artikeln?

Tack för dina synpunkter!

Oj. Något blev fel.

Ett okänt fel inträffade. Var god försök igen. Kontakta oss om problemet kvarstår.