Pergo Laminate Sensation

Pergo Sensation – Vattenresistent laminatgolv

Drömmer du om ett mjukt trägolv, men oroar dig för hållbarheten?

Vår nya generation laminatgolv är en fröjd för dina sinnen. Det autentiska, naturtrogna utseendet gör det omöjligt att skilja ett Sensation-golv från ett trägolv. En ny matt ytbehandling ökar träkänslan och förstärker det naturliga utseendet.

Dessutom – 100 % vattentåligt!

Tack vare AquaSafe-tekniken hos våra Sensationgolv kan vi nu erbjuda ett golv som motstår vatten som aldrig förr. En förseglad yta som täcker hela brädan – ända ner i fasningarna – hindrar vattnet från att tränga ned i golvet.

Resultatet? Vatten, smuts och fläckar stannar på ytan och kan enkelt torkas bort. Eftersom Sensationgolven är vattentåliga är de även hygieniska och lätta att underhålla.

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
SLITSTYRKA

SLITSTYRKA

Trä är ett material som oundvikligen kommer att visa tecken på slitage. Sensation-golv behåller sitt vackra utseende år efter år.
FÄRG

FÄRG

När trä åldras förändras färgtonen, medan laminatgolv gör att ditt hem fortsätter att se nytt och fräscht ut.
VATTEN

VATTEN

Även om trägolv är täckta med skyddslack, kan vätska tränga in mellan plankorna. På ett Sensation-golv är ytan förseglad och 100 % vattentålig.

NY: Wide Long Plank Sensation

Om du letar efter ett golv som förvandlar ditt rum till något spektakulärt, har vi goda nyheter. Ett golv som imponerar stort på alla sätt. Storleken på varje enskild planka får verkligen rummet att leva upp och framhäver det naturliga utseendet och den genuina känslan hos Sensation-golvet ännu mer.

SATSA STORT!

Ta en titt på våra nya Sensation-golv!

#FloorAdvisor#
Top