Pergo Perstorp laminatgolv - storsäljare inom skandinaviska golv

Perstorp - En tidlös kollektion med skandinavisk känsla

Vi uppfann laminatgolvet redan på 70-talet i en liten svensk by som heter Perstorp. Det var en revolutionerande design av hållbara material i flera skikt med samma autentiska utseende och känsla som med naturligt trä. När vi utformade vårt nya sortiment besökte vi våra rötter i södra Sverige. Vi har tagit några av våra populäraste skandinaviska mönster och kombinerat dem med fyra helt nya modeller för att skapa den ultimata baskollektionen - en tidlös klassiker. Under åren har vi hela tiden fortsatt att utmana oss själva för att förbättra både kvaliteten och hållbarheten.

En skandinavisk känsla

Skandinavien är känd för tidlös och funktionell design. Det är en del av vår kultur. Ett typiskt skandinaviskt vardagsrum kännetecknas av enkelhet. Utan skrikiga färger och distraherande mönster handlar det om en öppen planlösning och material av bästa kvalitet som talar för sig själv. Det är den där stilrena skandinaviska känslan. Vi har valt ut några av våra storsäljare i Norden tillsammans med fyra helt nya golv. Alla är perfekta exempel på tidlös och hållbar design.

Pergo Perstorp laminatgolv - storsäljare inom skandinavisk golvdesign

Varför ska du välja Perstorp laminatgolv

Pergo Perstorp laminatgolv - 100 % vattentåliga

100 % vattentåliga

Vår AquaSafe-funktion gör alla Perstorps golv vattentåliga, med en vätskegaranti på 5 år. Du behöver därför inte oroa dig om du spiller att glas rödvin när du berättar dina historier. Golvet klarar det.

Pergo Perstorp laminatgolv - rep- och fläckbeständiga

Rep- och fläckbeständiga

Sortimentet Perstorp är rep- och fläckbeständigt tack vare det skyddande ytskiktet. Det är alltid en utmaning att lära dina barn hur man äter ordentligt, men du behöver inte oroa dig för någon röra. Om du dessutom bestämmer dig för att möblera om kan du göra som du vill utan att oroa dig för repor. Vi erbjuder dig vårt mest hållbara golv någonsin, med en garanti på upp till 33 år. Välj därför klokt, det här kan vara den sista golvet du köper

Pergo Perstorp laminatgolv – enkel golvläggning

Snabb och enkel golvläggning

Kan du kanske göra det själv? Absolut! Med vårt klicksystem PerfectFold kan du snabbt och enkelt lägga ditt Perstorp-golv. Det ända du behöver är en såg för att justera dina golvbrädor till rätt storlek. Klicka helt enkelt fast brädorna. Klart.

En klassiker för alla

Trots att vi gillar en klassiker vet vi att samma golv inte passar alla. Vi vet att människor är unika och vill återspegla det i golven du väljer till ditt hem. Därför ger nu Perstorp dig möjligheten att välja mellan 16 unika modeller. De har dock en sak gemensamt: alla är tidlösa. Inredningstrender kommer och går under åren, men vi är säkra på att våra golv kommer att passa dig perfekt i framtiden.

FÅ EN FÖRSIKTIGHET

Vi tar hand om planeten

När du väljer din favoritdesign från sortimentet Perstorp kan du känna dig stolt över att välja rätt för miljön. Vi är extremt stolta över att vara den första golvtillverkaren någonsin som tagit emot det prestigefyllda miljömärket Svanen för ett golv. Svanen tilldelas produkter och tjänster som får högsta miljöbetyg under hela livscykeln.

Läs mer om vårt arbete för hållbarhet

Pergo Perstorp laminatgolv med Svanen