SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida
Vad kostar det att lägga eller byta golv?
den 2 augusti 2017

När du funderar på att lägga ett nytt golv eller byta golv dyker det med största sannolikhet upp en stor fråga: Vad blir det för kostnad för att lägga golvet?

Det är svårt att ge ett enkelt svar på detta, eftersom det beror på flera olika faktorer, varav de två största är val av material och installationsmetod.

Glöm klinkergolv - prova ett Pergogolv istället
den 1 augusti 2017

Funderar du på ett klinkergolv i köket eller hallen, för det är ju så snyggt och enkelt att hålla rent? Men vad säger du om vi berättar att du kan få ett golv som ser ut som klinkers men som har ännu fler fördelar och inga av nackdelarna hos klinkers?

Välj vinylgolv istället för linoleumgolv
den 31 juli 2017

Det gamla naturmaterialet linoleum har börjat komma i ropet igen efter en längre period i skuggan. Men vilka är egentligen skillnaderna mellan linoleumgolv och vinylgolv, och vilket ska man välja?

Ekgolv på olika sätt
den 30 juli 2017

När man hör ordet ekgolv tänker man kanske främst på massiva ekgolv. Men det finns fler alternativ!

Massiva trägolv har sina fördelar, men de har också nackdelar. Vill du ha ett ekgolv men inte i massivt trä kan du även välja mellan ekparkett, eklaminat och till och med ett vinylgolv som ser ut som ek.

Tåligt golv av eklaminat – välj rätt slitstyrka med AC-klassificering
den 29 juli 2017

Det finns eklaminat för alla möjliga olika ändamål och miljöer. Pergo har olika kvalitetsnivåer för laminatgolv i ek som skiljer sig åt i slitstyrka, rep- och slagtålighet. De följer olika klassificeringar av slitstyrka (eller AC).