Go to content Go to search
vardagsrum med ett stort fönster och ett beigefärgat laminatgolv

Flotte golv– design, struktur och fasning

Ibland är det faktiskt ytan som räknas. Det finns många snygga golv, men Pergo-golv tar det ett steg längre. De har inte bara attraktiva dekorer som återspeglar naturen in i minsta detalj, utan också en mängd olika ytbehandlingar, glansnivåer och fasningar som ger golvet en extra dimension.

Upptäck alla våra snygga golv

Snygga laminatgolv: naturligt och genuint utseende

Pergo laminatgolv finns tillgängliga med en mängd olika dekorer: olika typer av trä, golvmönster eller stenplattor. Olika ytbehandlingar förstärker golvets genuina utseende. Ett laminatgolv med en trädekor och en ytbehandling med realistiska sprickor och träådring ger dig känslan av ett trägolv med den hållbarhet och vattentålighet som ett laminatgolv har.

Format som gör att du kan förvandla känslan i ett helt rum. Rummet kan se smalare, bredare, längre, mörkare eller ljusare ut beroende på om du väljer långa plankor eller plankor och golvplattor av olika bredd.

Fasade kanter förstärker känslan av träplankor eller genuina stenplattor. Det finns också olika glansnivåer att välja mellan så att du kan få ett snyggt laminatgolv med en lika genuin känsla som det ser ut.

Snygga vinylgolv: moderna och stilfulla

Plastgolv har fått en helt ny innebörd tack vare moderna vinylgolv som gör att platsgolven blir snygga. De kräver mindre underhåll än riktiga trägolv och är vattentåliga och lätta att underhålla.

Dekoren och strukturerna i snygga vinylgolv är inspirerade av den naturliga känslan av trä, läder och grovbetong.

Vinylgolv kan bestå av plankor eller plattor och sidorna kan vara fasade på olika sätt för att skapa ett mer genuint utseende. En lackad fasning skapar ett rent utseende, en matchande lack appliceras i fasningen. En genuin fasning förstärker det naturliga utseendet eftersom färgen och designen syns på hela fasningen.

Snygga trägolv: unik design

Trä är ett material som ger en mängd olika naturliga utseenden. Varje trä är unikt och kvistarna och ådringarna hjälper till att definiera golvet och ge det karaktär. Strukturen på våra snygga parkettgolv framhäver den naturliga ådringen och förstärker det genuina utseendet och känslan av äkta trä.

Ett parkettgolv blir verkligen bara vackrare med åren. Därför ger vi våra parkettgolv en skyddande och vårdande ytbehandling. Fasade kanter på de längsta sidorna eller på alla fyra sidor markerar plankorna i golvet, vilket understryker känslan av ett genuint parkettgolv.

Hållbara, beständiga och snygga golv

Självklart är alla våra golv så hållbara, beständiga och vattentåliga som Pergo-golv alltid är, oavsett design och ytbehandling.

Upptäck alla våra snygga golv