Vad som gör vitt trägolv till ett utmärkt val

inspiration-white-flooring

Varför vitt?

Ett vitt golv utstrålar lugn och fräschhet – den perfekta rena basen för alla typer av interiörer. Vitt förknippas med renhet och enhetlighet, som gör ditt hem till en fristad. Ett vitt golv skapar ljus och rymd i din interiör, vilket gör det till ett särskilt bra val för ett rum som har lågt i tak.

En allsidig blandning

Använd ett gammaldags vitt golv som en grund för strålande vitalitet. Våga experimentera med ljusa designmöbler och skapa ett riktigt unikt utrymme. Eller så kan du använda dig av mjuka toner och skapa ett rum som utstrålar lugn och ljus.

Det finns många olika vita nyanser, så varför inte blanda och matcha? Se bara till att de olika nyanserna du väljer passar ihop. Lek med olika nyanser för att skapa en känsla av djup i ditt rum.

Olika golvtyper

Äkta trä förblir det viktigaste elementet, men dagens utbud erbjuder även alternativ som laminat och vinyl. De är både lättskötta och snällare mot din plånbok än den äkta varan, men har ett lika naturligt utseende.Upptäck alla vita golvVarför du kommer att älska ett vitt trägolv...


Pergo vita golv, stort urval

Stort urval

Oavsett om du föredrar vitt laminat, vit vinyl eller vitt äkta kompositträ finns det ett alternativ för varje rum, stil och budget. Och det finns alltid flera olika nyanser, mönster och slutbehandlingsalternativ att välja mellan.

 

Pergo vita golv, hållbarhet

Hållbarhet

Nu behöver du inte längre oroa dig för hållbarhet tack vare Pergos TitanX™-teknik på laminatgolv. Varje serie finns i olika kvalitetsnivåer för att passa din boyta och livsstil.

 

Pergo vita golv, enkel installation

Enkel installation

Inga verktyg behövs: ett enda klick räcker för att lägga dina ergo-golvbrädor smidigt och med minsta ansträngning. Vårt patenterade klicksystem PerfectFold™ gör att det går snabbt och enkelt att lägga ditt Pergo-golv.

 

Pergo vita golv, välja tillbehör

Välja tillbehör

Vill du fullända ditt golv? Med vårt utbud av matchande tillbehör – golvlister, profiler och listprofiler – kan du skapa ett läckert slutresultat.

 

Pergo white flooring, lång garanti

Lång garanti

Installation av ett Pergo-golv innebär att du lägger grunden till en lång tid av sinnesfrid. Alla våra Pergo-golv har en garanti på minst 20 år.

 

 

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |

Upptäck alla gråa golv:

Top