Vad som gör svarta trägolv till ett överlägset val

inspiration-black-flooring

Våga välja svart

Ett svart trägolv kanske inte är det första alternativet som kommer upp. Men tänk på vad man brukar förknippa med färgen svart, t.ex. Stil, lyx, elegans och mystik. Kombinera detta med kvaliteten, värmen och autenticiteten hos trä och sedan är kanske detta det enda du vill ha.

"Svart är en väldigt trendig färg idag: vi ser denna tidlösa eleganta färg i både mode och inredning. Svart ger rummet en lyxig känsla – svart är ett riktigt statement!" säger Oke Nollet, design director på Pergo.

Svart öppnar upp ett rum

Det finns forskare som säger att svart färg på till exempel golv upplevs som stabilt och att det inte drar till sig onödig uppmärksamhet från resten av möblemanget. Ofta vill man inreda ett rum där mattor och möbler står i fokus – vilket är svårt om man har ett golv som inte bara tar plats utan också tar över. Med ett mörkt golv koncentreras blicken ofta till golvet utan att det blir dominant – istället hjälper golvet möblerna att bli mer framträdande.

"Ett vanligt missförstånd är att ett svart golv gör att man upplever rummet som mindre än vad det är – men det stämmer inte! Kombinationen av ett svart golv och ljusa neutrala färger kan ge en underbar kontrast och till och med öppna upp ett rum," berättar Oke Nollet.

Alternativ för svart golv

Hur skulle det bli med ett mystiskt och elegant svart trägolv för din egen interiör? Äkta trä är en oöverträfflig klassiker och dagens underhållsvänliga laminat- och vinylgolv har mycket ekonomiska alternativ.Upptäck alla svarta golvVarför du kommer att älska Pergos svarta trägolv...


Pergo Svart trägolv, Stort urval

Stort urval

Vare sig du vill ha svart laminat, vinyl eller äkta kompositträ finns det ett perfekt golv för varje rum, stil och budget bland Pergos sortiment. Alla tre material finns i fylliga färger, mönster och slutbehandlingsalternativ.

 

Pergo Svart trägolv, olika nivåer av kvalitet

Olika nivåer av kvalitet

Utrusta dina boytor med Pergos Titanx™-teknik på laminatgolv för ett hållbart golv du inte behöver oroa dig för. Med olika nivåer av kvalitet för varje serie, är vi säkra på att du hittar ett golv som passar ditt projekt och livsstil.

 

Pergo Svart trägolv, smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt

Inga verktyg behövs: ett enda klick räcker för att snabbt lägga dina paneler. Vårt patenterade klicksystem PerfectFold™ gör att det går snabbt och enkelt att lägga ditt Pergo-golv. Att lägga golv med Pergo är kul: allt du behöver är minimalt med ansträngning och lite härlig bakgrundsmusik.

 

Pergo Svart trägolv, extra

Extra

Du kommer vilja avsluta ditt golv med våra golvdekorationer när du har upptäckt vårt stora sortiment av golvlister, profiler och listprofiler.

 

Pergo Svart trägolv, lång garanti

Lång garanti

Installation av ett Pergo-golv innebär att du lägger grunden till en lång tid med sinnesfrid. Nu behöver du inte vara orolig längre: alla våra Pergo-golv har en garanti på minst 20 år.

 

 

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |

Upptäck alla svarta golv:

#FloorAdvisor#
Top