Go to content Go to search
smutsigt styvt vinylgolv

Verklighetstest: en 12 dagar lång studentfest på Pergo Rigid vinylgolv

Rigid Click vinylgolv är extremt starkt. Men vad betyder det egentligen? Vi bad ett gäng entusiastiska svenska studenter att sätta golvet på prov. Spilld öl, trasigt glas, skomärken … Ett splitternytt Rigid Click vinylgolv var tvunget att klara det och mycket mer under en fest som pågick i 12 dagar. Resultatet? Se själv i videoklippet nedan.

Upptäck Rigid Vinyl

En hejdundrande fest på ett splitternytt Rigid Click vinylgolv

Lophtet är den lokal där studenter från Lunds universitet håller sina mest ökända fester. Dessa ungdomar vet verkligen hur man lyftet taket. Deras expertkunskap när det gäller festande är den exakta anledningen till att Pergo har använt Lophtet som testplats för att utvärdera sina nya golv sedan 1980-talet.

Under detta test utrustade vi 120 studenter med stegräknare för att mäta hur en 12-dagars ravefest kunde se ut. Festprissarna tog totalt 28 944 000 steg på vårt splitternya Rigid Click vinylgolv. Det motsvarar en student som dansar på ditt golv varje morgon i 19 år.

Extremt starkt, vattentätt och enkelt att rengöra

Det var den roliga biten. Efter 12 dagars galenskap var det dags att utvärdera skadan. Eftersom Rigid Click vinylgolv är helt vattentåligt låg all spilld vätska kvar på ytan, vilket gjorde det enkelt att städa upp röran. Dessutom togs alla leriga fläckar och skomärken bort lika enkelt.

Det kraftigt utsatta Rigid Click vinylgolvet var nästan som nytt när det hade rengjorts. Extremt starkt? Japp. Vattentätt? Absolut. Enkelt att rengöra? Utan tvekan. Det finns inget som 120 festgalna studenter kan göra åt det.

Upptäck Rigid Vinyl