Vad som gör gråa golv till ett utmärkt val

inspiration-gray-flooring

Gränslös potential

Gråa trägolv blir allt mer populära och det är inte utan anledning. Eftersom grå är en neutral färg har grått en gränslös potential. Färgen grå är allsidig: den finns i både kalla och varma toner. Tänk sedan på hur trä ger kvalitet, värme och autenticitet till ett rum och du har en vinnande kombination.

Blanda och matcha

Ett neutralt grått golv utgör den perfekta grunden för ett ljust, flerfärgat möblemang. Kombinera med röda, senapsgula eller orangefärgade accenter och skapa ett livfullt och iögonfallande utrymme. Eller var ännu djärvare och kombinera ett grått golv med metalliska färger, som silver eller guld. Grått fungerar bra med nästan alla färger, vilket gör den perfekt för att blanda och matcha. Med dessa oändliga möjligheter blir grått en tidlös färg som inte går ur mode.

Ett golv för alla

Det finns många alternativ: vare sig du föredrar äkta trä eller budgetalternativ såsom vinyl eller laminat, erbjuder våra golv den bästa kvaliteten och komforten för ditt hem. Oavsett livsstil finns det ett grått golv som passar dig.Upptäck alla gråa golvVarför du kommer att älska gråa trägolv...


Pergo gråa golv, stort urval

Stort urval

Vare sig du föredrar grå laminat, vinyl eller äkta kompositträ har vi någonting som passar för varje rum, stil och budget. Och det finns alltid många olika nyanser, mönster och slutbehandlingsalternativ att välja mellan.

 

Pergo gråa golv, hållbarhet

Hållbarhet

Nu behöver du inte längre oroa dig för hållbarhet med Pergos TitanX™-teknik på laminatgolv. Varje serie finns i olika kvalitetsnivåer för att passa din boyta och livsstil.

 

Pergo gråa golv, enkel installation

Enkel installation

Installationen är lätt som en plätt: det är bara att klicka fast dina Pergo-golvbrädor. Vårt patenterade klicksystem PerfectFold™ gör att läggning av ditt Pergo-golv blir roligt och enkelt.

 

Pergo gråa golv, välja tillbehör

Välja tillbehör

Vill du ha perfekta dekorationer för ett perfekt golv? Pergo har det! Ett stort utbud av tillbehör som är avsedda att matcha ditt golv och ge den där speciella känslan till din interiör. Upptäck vårt utbud av golvlister, profiler och listprofiler för ett fulländat resultat.

 

Pergo gråa golv, long term warranty

Lång garanti

Installation av ett Pergo-golv innebär att du lägger grunden till en lång tid av sinnesfrid. Alla våra Pergo-golv har en garanti på minst 20 år!

 

 

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
Releterade artiklar
2017-06-22

Upptäck alla gråa golv:

#FloorAdvisor#
Top