Därför är vinylgolvet det perfekta valet för ditt kök

Därför är vinylgolvet det bästa valet för ditt kök

Keramik- och porslinsklinker har varit det självklara valet för köksgolven under en mycket lång tid. Idag ersätts de dock snabbt av vinylgolv och vinylplattor. Varför? Eftersom de har ett antal unika fördelar som gör dem till ett exceptionellt bra val för utrymmen där en enkel rengöring är avgörande.

Upptäck alla våra vinylgolv

5 anledningar att välja vinylgolv till ditt kök

Enkelt att rengöra

Kök blir ofta smutsiga snabbt. Vinyl är enkelt att sopa, dammsuga och våttorka, vilket betyder att du får ett hygieniskt golv på nolltid. Om du gillar ett enkelt underhåll är detta golvet för dig, och de är dessutom fläcktåliga.

Bergsäker kvalitet

Köksgolv utsätts ständigt för utmaningar. En vass kniv faller ner med eggen först; ett glas spiller ut sitt bubbliga innehåll på vägen: ditt köksgolv skulle kunna berätta historier för dig. Tack vare det högklassigt skyddande topplagret kan vinylköksgolvet tåla det mesta som du utsätter det för.

Fukttåligt

Vinylgolv är vattentåliga, vilket skyddar ditt golv mot skador och gör dem enkla att rengöra.

Perfekt för renoveringar

Kök ligger högt upp på listan när ett renoveringsprojekt inleds. Eftersom vinylen är så tunn och enkel att installera är den det perfekta golvet för alla projekt. Du kan ofta lägga det ovanpå ditt befintliga golv.

Verkligen snyggt

Vinyl är perfekt för öppna planlösningar, vilket betyder att du kan använda samma golv i ditt öppna kök, din matsal och ditt vardagsrum. Du behöver inte offra ett trevligt utseende för praktiska fördelar eller tvärtom!

Upptäck alla våra vinylgolv

Hitta närmsta återförsäljare >

Releterade artiklar

2017-07-25

Plastgolv i kök– det ultimata valet

2015-12-01

Ska jag välja vinyl eller kakel i köket?