Go to content Go to search
sovrum med stort fönster och grått vinylgolv

Korkgolv? Vad sägs om det här fiffiga alternativet...

Korkgolvet är en riktig klassiker som vi fortsätter att vända oss till. Och inte undra på det: det har en rad olika fördelar. Kork är exempelvis mjukt och varmt att gå på, allergivänligt och lätt att underhålla.

Det har dock även vissa nackdelar. Materialet är skört och går lätt sönder och missfärgas, för att inte tala om vad som händer när det utsätts för vatten under längre perioder… Men det finns ju inte något alternativ? Fel! Vinylplankor och -plattor erbjuder samma fördelar som korkgolv, utan några nackdelar.

Jag vill veta mer om vinyl

Oändliga möjligheter

Det finns vinylgolv i ett nästan oändligt utbud färger och stilar som passar alla interiörer och smaker. Dessutom är vinyl vattenbeständigt och kan läggas i nästan alla utrymmen, även i köket och hallen.

Bästa prestanda

Vinyl är fantastiskt mångsidigt. Den utmärkta rep-, fläck- och vattentåligheten gör vinylgolvet perfekt för dagligt bruk, dessutom lämpar det sig för golvvärme vilket gör det ännu skönare under fötterna.

Smidigt och enkelt

Med Pergo vinylgolv kan du ta en paus. De är enkla att underhålla och lägga. Det innovativa klicksystemet tillsammans med möjligheten att installera det ovanpå ett befintligt golv gör Rigid Vinyl den perfekta alternativet för renovationer.

Lång garanti

Pergos högkvalitativa vinylgolv levereras med en lång garanti upp till 25 år.

Se alla vinylgolv