Pergo StayClean Technology

Ny StayClean technology

Hemligheten bakom Pergos hållbarhet för lackade trägolv!

Att tillverka trägolv ger oss möjlighet att arbeta med ett material som är vackert av naturen. Men ett trägolv kan också vara känsligt för missfärgningar från smuts och fukt. Därför är vi stolta över ett kunna presentera StayClean.

Trägolv med StayClean

Pergo Wood med StayClean

Våra trägolv har inte bara ett skydd som täcker hela ytan på varje planka. Med nya StayClean är alla lackade Pergo trägolv dessutom extra motståndskraftiga mot vätskor och spill eftersom StayClean skyddar mot att smuts tränger in i fogen eller träets struktur.

Pergo Wood utan StayClean

I andra, oskyddade, trägolv kan smuts och vatten tränga in och orsaka permanenta missfärgningar.

Så vilket skydd har våra oljade golv?

Precis som sina lackade syskon har våra oljade trägolv behandling i kortändarna som skyddar mot att vätskor eller smuts tränger in och missfärgar träet. Och med 2 lager högkvalitativ olja får du ett hållbart golv som erbjuder det naturliga och tidlösa utseendet av trä.

Upptäck alla oljade golv

Golvprover tillfälligt indragna

På grund av förebyggande åtgärder för att bekämpa spridningen av COVID-19 (Coronavirus) är det för närvarande inte möjligt att beställa golvprover.

För ytterligare information eller vid frågor ber vi dig kontakta din vanliga Pergo-representant eller skicka ett e-postmeddelande via vårt kontaktformulär.