Vattentåligt laminatgolv

Med AquaSafe-teknologin sätter Pergo en ny standard för laminatgolv när det gäller vattentålighet. AquaSafe ger dig möjlighet att lägga ett laminatgolv i hall, kök och andra våta utrymmen. Men vattentålighet är inte den enda fördelen. Golvet är lika motståndskraftigt mot smuts och spill.

AquaSafe Laminat

AquaSafe skapar en förseglad yta – hela vägen ner i fasningarna – som effektivt stoppar vatten från att tränga ner i golvet. Som en bonus utöver vattentåligheten, är golvet hygieniskt och lätt att underhålla.

Garanti

Resultatet? Vatten, smuts och fläckar stannar på ytan och kan lätt torkas av. Våra golv har dessutom garanti mot väta, Wide Long Plank och Modern plank i 10 år och Elegant plank och Classic plank i 5 år).

Letar du efter ett bekymmersfritt golv?

Pergo AquaSafe sätter en ny standard för laminatgolv när det gäller vattentålighet.

Kök

Kök

Våra laminatgolv kombinerar utseende och vattentålighet. Vad kan vara bättre för att köket ska bli en del av ditt livsrum?

Vardagsrum

Vardagsrum

Vattentåligt betyder även vin- och såståligt. Om du spiller något, är det bara att torka bort!

Barnens rum

Barnens rum

Vem vet vad de egentligen har för sig? Ett vattentåligt golv är en bra försäkring.

Alla vattentåliga laminatgolv

FÅ EN FÖRSIKTIGHET

Golvprover tillfälligt indragna

På grund av förebyggande åtgärder för att bekämpa spridningen av COVID-19 (Coronavirus) är det för närvarande inte möjligt att beställa golvprover.

För ytterligare information eller vid frågor ber vi dig kontakta din vanliga Pergo-representant eller skicka ett e-postmeddelande via vårt kontaktformulär.