Tekniska egenskaper vinylgolv

Pergos vinylgolv är konstruerade för att stå emot vardagens utmaningar och bidra med bestående skönhet. Ryktet om våra golvs slitstyrka gäller lika mycket vinylgolven som alla våra andra golv. Pergos vinyl ger en mjuk, lyxig känsla av högkvalitativ vinyl, utan att ge avkall på det enkla underhållet.

Varje planka och platta består av 5 skikt. Det kraftfulla, starka ytskiktet har en oerhört hög tålighet mot små repor, vilket gör vinylen till det perfekta valet i miljöer som används flitigt – och dina golv kan förbli vackra i många år framöver.

  1. TitanV™-ytskikt som skyddar mot repor, fläckar och slitage
  2. Detaljerat dekorlager
  3. Mycket stark och slagtålig vinylkärna
  4. Extra stabiliserande lager med glasfiber
  5. Extra slagtåligt vinyllager

Vad gör Pergo så enastående?

Easy Installation

Enkel läggning
Klicksystemet PerfectFold™V gör det snabbt och enkelt att lägga golvet. Vik ner golvet på plats genom att använda en av de tre metoderna och det är klart på nolltid.

Wear Protection

Slitstyrka
Pergos vinylgolv har en TitanV™-flerskiktsyta som skyddar mot repor, fläckar och slitage samt gör golvet enkelt att rengöra.

Sound Reduction

Ljuddämpning
Det mjuka vinylmaterialet reducerar stegljud och är tyst och behagligt att gå på.

Impact Resistance

Slagtålighet
Pergos vinylgolv har en yta som består av flera lager. I kombination med det kompakta bärarmaterialet ger det golvet hög tålighet mot slag och avtryck, vilket skyddar golvet från skador.

Castor Chair

Stolsben med hjul
Flerskiktssystemet i Pergos vinylgolv i kombination med bäraregenskaperna är utformat för att klara belastningen från möbler med hjul.

Fire Resistance

Brandsäkerhet
Pergos vinylgolv har hög brandsäkerhet. De är utformade för att klara alla europeiska krav för installation i evakueringsutrymmen eller samlingslokaler.

Water Resistance

Vattentålighet
Vårt Moisture Resistance System kombinerar ett fukttålig bärarmaterial med en stark och tät klickfog. Detta gör Pergos vinylgolv till några av de mest vattentåliga golven på marknaden.

Hygenic

Hygieniskt
Ett vinylgolv från Pergo underlättar en hög hygienisk nivå. Den täta ytan förhindrar uppkomsten av bakterier minskar behovet av kemikalier.

Easy Maintenance

Enkelt underhåll
Pergos TitanV™-ytskikt är smutsavvisande, vilket förenklar städning och underhåll. Klickfogens täta konstruktion hindrar dessutom smutsen från att tränga ner i fogen.

Top