Läggning

Pergo golv är kända för att vara extremt lätta att lägga. Självklart har vi även alla verktyg, tillbehör och paket du behöver för att lägga ditt vinylgolv, enkelt och med perfekt resultat.

PGKIT Laminattillbehör Fogmassa PGKIT02A
Sealant
PGKIT(-)
Akrylbaserat tätningsmedel för snygg finish på golv, fotlister eller profiler. Torkar på en halvtimme och har härdat helt efter 24 timmar. Finns i 8 olika färger.
PGVGLUE6 Vinyltillbehör Lim PGVGLUE6
Lim
PGVGLUE6
Professionellt lim, särskilt utformat för Pergo vinylgolv. Är enkelt att sprida ut, fäster snabb och ger högsta möjliga styrka.
PGVKNIFEB Vinyltillbehör Kapningskniv PGVKNIFEB
Kapningskniv
PGVKNIFEB
Professionell kniv, perfekt för en exakt och stabil skärning. Perfekt för att skära kurvor och olika former. 10 blad medföljer.
PGVGLUE15 Vinyltillbehör Lim PGVGLUE15
Lim
PGVGLUE15
Professionellt lim, särskilt utformat för Pergo vinylgolv. Är enkelt att sprida ut, fäster snabb och ger högsta möjliga styrka.
PGVTOOL Vinyltillbehör Installationsverktyg PGVTOOL
Installationsverktyg
PGVTOOL
Utmärkt verktyg för exakt kapning: rakt och 90°. Handskydd med dragstång och hävstångsfunktion. Passar både vänster- och högerhänta.
PGGLUE290 Laminattillbehör Flerfunktionslim PGGLUE290
Flerfunktionslim
PGGLUE290
Det här multifunktionella limmet är särskilt utformat för alla tillämpningar med Pergo-lösningarna. Idealiskt för montering av golvsocklar och lister Lämpar sig för alla material och substrat. Hybridpolymer, härdar snabbt med mycket hög slutlig slitstyrka.
PGVA2 Vinyltillbehör Limslev PGVA2
Limslev
PGVA2
Säkerställer perfekt limförbrukning per m².
PGRCINOX15 Laminattillbehör Rörmanschetter 15 mm PGRCINOX15
Rörmanschetter 15 mm
PGRCINOX15
Detta skydd av rostfritt stål täcker elegant skarvarna runt element och rör.
Top