pergo rigid vinyl-golv lophtet

Rigid Vinyl-golv testas

Våra nya Rigid Vinyl-golv är slitstarka, lättstädade och vattentäta. Finns det en bättre plats att testa dem på än Lophtet? Vi har testat våra golv i den här unika lokalen sedan 1980-talet. Hit åker studenter från den svenska universitetsstaden Lund och festar. Håller våra golv för 100 ungdomar som festar på dem?

Alla Rigid Vinyl-golv

Festa loss!

Vi utrustade studenterna med stegräknare för att mäta belastningen under 12 dagars festande. Se videon och kolla vad som hände:

100 % vattentåliga

Pergo Rigid Vinyl-golv tål vatten, smuts och fläckar.

Överlägsen slitagestyrka

Efter 12 dagars festande, efter 29 miljoner steg och efter oändligt med flaskor, tomburkar och trasigt glas. Vårt Pergo vinyl-golv klarade testet tack vare en överlägsen fläck-, slit- och slagtålighet.

Enkelt underhåll

Hur reagerade vårt Rigid Vinyl-golv på allt festande? Skyddslagret tål smuts och fläckar. Att städa det är lätt som en plätt!

Golvprover tillfälligt indragna

På grund av förebyggande åtgärder för att bekämpa spridningen av COVID-19 (Coronavirus) är det för närvarande inte möjligt att beställa golvprover.

För ytterligare information eller vid frågor ber vi dig kontakta din vanliga Pergo-representant eller skicka ett e-postmeddelande via vårt kontaktformulär.