SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Underhåll trägolv

Bibehåll golvets skönhet

Ett Pergo träparkettgolv skänker naturlig skönhet åt alla typer av rum. Med rätt produkter för skötsel, rengöring och underhåll är det lätt att bevara golvets skönhet. Vi rekommenderar att du rengör ditt Pergo träparkettgolv varje vecka med rengöringsprodukter från Pergo.

Underhållstips

> Dammsug försiktigt

Läggningsinstruktioner trä

Efter läggningen bör du dammsuga golvet med ett mjukt munstycke.

> Normal skötsel

Läggningsinstruktioner trä

Torrmoppa, dammsug och sopa golvet för att avlägsna smuts och damm. Torka golvet med ljummet vatten och en eller två kapsyler Pergo All-round cleaner och Pergos mikrofibermopp. Daglig rengöring görs i enlighet med anvisningar på Pergos webbplats. Om du använder fel typ av rengöringsprodukter kan golvet skadas!


> Skydd för skrivbordsstolens hjul

Läggningsinstruktioner trä

Skrivbordsstolar ska ha så kallade ”mjuka hjul” med en skyddande plastmatta över den yta där stolen kommer att röra sig.

> Skydda mot repor

Läggningsinstruktioner trä

Alla möbelben ska skyddas av filttassar, för att undvika repor på golvet. Släpa inte tunga möbler etc. över Pergo trägolv, eftersom det kan orsaka repor. Vi rekommenderar att du i stället lyfter möblerna. Lägg alltid ut en bra dörrmatta vid entrédörren som fångar upp sand och smuts, så undviker du repor.