SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Trendsättande stavparkett

Pergo stavparkett är ett trägolv med stor personlighet där vi fokuserar på att framhäva träslagets unika karaktär och naturliga variationer.

På Pergo har vi tagit fram sju olika träkollektioner som gör det enklare för dig att hitta stavparketten du drömmer om.

Kollektionerna Sjælland, Värmdö, Åland och Jomfruland innerhåller vackra trägolv med stavmönster. Vitlaserad ekparkett med individuella stavar, rustik 3-stav parkett av ask eller modern mattlackad 2-stav ekparkett med stora kvistar är några exempel på vackra och livfulla träparkettgolv som du hittar i vårt stora sortiment av trägolv.

Samtliga trägolv från Pergo är redo att användas så fort du har installerat golvet, du behöver inte vänta på att t.ex. lacken ska torka.

Förändra ett rum med stavparkett

Många förknippar stavparkett med det numera klassiska fiskbensmönstret. Men mönstermöjligheterna stannar inte vid den traditionella fiskbensdesignen.

På Pergo har vi lyft träparkettgolvet till en modernare nivå och introducerar stavmönster, dekorer och ytbehandlingar som är långt ifrån klassiska. Vi har trägolv där stavarna som används i mönsterparketten är olika stora och har ett särpräglat utseende tack vare en oljad och borstad ytbehandling i kombination med sågmärken, slitna kanter och spruckna kvistar. Även om vi experimenterar med olika stavmönster och trästrukturer är våra parkettgolv alltid hållbara, slitstarka och framtagna enligt internationella standarder med stor hänsyn till vår gemensamma miljö.

Flytande stavparkett med klicksystem

Stavparkett

Den stavparkett du faller för kan ha små kvistar, livliga skiftningar i färgen eller tydliga årsringar och sprickor. Oavsett vilken träparkett du väljer kan du vara säker på att du får ett slitstarkt golv som är oerhört lätt att lägga och färdigt att beträda så fort det är monterat. Våra trägolv förses med sju lager UV-härdad vattenbaserad lack eller högkvalitativ olja som ger träet en skyddande ytbehandling som står emot det mesta, samt underlättar rengöringen av golvet.

Alla stavparketter från Pergo är flytande golv som är försedda med klicksystemet PerfectFold 3.0 som gör golvläggningen enklare och snabbare än någonsin.