SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Quickheat golvvärme för laminatgolv

Produkter för golvvärme

Pergo quickheat är det enkla och smarta sättet att njuta av golvvärme. Ingen gjutning, minimalt med besvär – till och med elektrikern slipper du. Rulla bara ut quickheatmattorna med sina inbyggda värmeslingor och klicka fast dem i varandra. Installera termostaten och jordfelsbrytaren på väggen och anslut till eluttaget. Ja, det är så enkelt. Pergo quickheat ger både komfort och ljuddämpning – därför behöver du inte lägga in något annat mellanlägg. Att komplettera med Pergo quickheat sparar energi – man kan vanligtvis sänka rumstemperaturen 2 – 3 grader jämfört med om man bara använder element. Den medföljande timern kan ställas in på 5 + 2 dagar.


GOLVVÄRME

Pergo quickheat är det smartaste och enklaste sättet att skaffa golvvärme. Ingen gjutning, minimalt med bekymmer – du kan till och med glömma elektrikern. Du rullar bara ut quickheat-mattorna med inbyggda värmekablar och fäster dem i varandra med ett klick. Installera termostaten och jordfelsbrytaren på väggen och koppla in. Svårare än så är det inte.

Förutom värme ger Pergo quickheat också skönare golv att gå på, det vill säga du behöver inga andra mellanlägg. Och om du ersätter ditt vanliga värmesystem med Pergo quickheat kan du sänka temperaturen med 2 - 3 grader jämfört med när du använder element.
 

Quickheat plugg in system

 

 

 

 

1. Snabb och skön värme
Pergo quickheat består av två lager skum plus ett mellanlager med värmekablar och en reflekterande yta av aluminiumfolie. Tack vare isoleringen och den värmereflekterande ytan där under, riktas all värme uppåt och du får en snabb justering av temperaturen i rummet.

2. Inbyggd säkerhetsfunktion
Pergo quickheat har en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt slår ifrån strömmen i händelse av tekniskt fel. Systemet är självklart godkänt för gör-det-själv-läggning och uppfyller internationella standarder för avtagbara golv.

3. Trådlös termostat i varje rum
Med Pergo quickheat kan temperaturen finjusteras i varje rum. När mattorna är på plats ansluter du jordfelsbrytaren och ställer in den trådlösa termostaten på önskad temperatur.

En flexibel timer gör att du kan välja olika inställningar för arbetsdagar och helger. Fyra separata tidszoner styr inställningen (morgon, dag, kväll och natt) och varje zon kan få en egen temperatur.

 

Quickheat-mattans konstruktion

Quickheat trådlös styrning