SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Skeppsgolv med enastående slitstyrka och slagtålighet

Skeppsgolv från Pergo har silkeslen yta och en imponerande kvalitetsnivå, och givetvis ett autentiskt maritimt utseende. Våra skeppsgolv i serien Maritim tillverkas av motståndskraftigt ädelträ som ek och merbau och är lämpade för både privata och offentliga rum med hårt slitage.

Skeppsgolv med stil

Pergos skeppsgolv har långsmala golvtiljor och fasade kanter längs med långsidorna som ger golvet dess karaktäristiska ränder. Denna typ av laminatgolv ger rummet djup och en mjuk känsla, som gör att golvet lämpar sig i alla marininspirerade rum. På Pergo erbjuder vi över 80 olika laminatgolv i tre kvalitetsnivåer för att du enklare ska kunna välja rätt golv till rätt rum. Pergo laminatgolven klarar ovanligt stora dagliga påfrestningar och är tillverkade för att ge bästa möjliga slagtålighet, reptålighet och har ett mycket högt fuktmotstånd. Trägolvet är idealiskt för kontor, restauranger, fritidsbostäder och butiker. Rum som år ut och år in utsätts för hårt slitage, smuts och fukt och gärna får vara lättskötta.

Golv med den rätta skärgårdskänslan

Laminatgolv från Pergo är inte som andra golv. Vi tillverkar golv med en modern anknytning och erbjuder unika ytbehandlingar och dekorer som ligger rätt i tiden. Våra skeppsgolv andas saltvatten och tångdoft men känns ändå innovativa tack vare unika ytbehandlingar och spännande finish. Söker du ett klassiskt skeppsgolv med rustik trästruktur hittar du det i vårt sortiment, men vi är lite extra stolta över våra nya tappningar av detta traditionella golv. Vi erbjuder exotiska och exklusiva skeppsgolv som exempelvis Maritim Grå Ek; ett enastående vackert laminatgolv med skeppsgolvets alla positiva och välkända egenskaper, förenat med en realistisk trästruktur, matt finish och en ovanlig ytbehandling som för tankarna till skärgårdens gråa och mjuka klipphällar.

Skeppsgolv