SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Designfunktioner laminatgolv

Mer än autentisk dekor

Här på Pergo nöjer vi oss inte med att ta fram autentiska dekorer – vi driver utvecklingen framåt genom att även lansera smarta teknologier som gör laminatgolven ännu mer sofistikerade. Vi hjälper dig också se hur olika format kan bidra till det övergripande intrycket av ditt nya golv. Här kan du lära dig mer om våra mest populära design egenskaper.

Med olika format kan du ge hela rummet en ny känsla. Du kan få rummet att verka bredare, smalare, längre, mörkare eller ljusare – möjligheterna är oändliga! Pergo erbjuder laminatgolv i fyra olika format. Från long plank som ger en modern, rymlig atmosfär, till plank i två olika bredder, som vi kallar slabs.

Long plank - 2050 x 205 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm

Pergo Bevel Surface

Snygga vinklar och ytor

För att öka känslan av riktiga plank eller keramikplattor har många av våra golv fasade kanter. Med nio olika ytstrukturer och fyra glansnivåer känns Pergo laminatgolv lika autentiska som de ser ut. Se våra utsökta ytstrukturer

Hitta fasade golv:

Modern Plank, 4-sidig fasning

Endless Plank, 2-sidig fasning

Natural Variation, 4-sidig fasning

Long plank, 4-sidig fasning

Slab, 4-sidig fasning

Sensation - modern plank

Ett laminatgolv som överträffar allt du har sett tidigare

Pergos nya Sensation-kollektion är inget mindre än en revolution. AquaSafe-teknologi gör våra nya golv vattentåliga och utmärkta för kök och andra våta utrymmen.

En unik, djupare struktur ger våra golv en känsla som överträffar allt du känner igen från andra laminatgolv. Den autentiska designen har även en ny matt yta och dekor som går hela vägen ner i fasningen.

Se alla Sensation golv

Pergo endless Plank

EndlessPlank™

Golvet som fortsätter för evigt

Pergo EndlessPlank™ är ett golv som ger en illusion av att det aldrig tar slut. All dekor matchar perfekt i slutet av varje planka och du får en kontinuerlig design som löper från den ena väggen till den andra. Vår nya design Cracked Oak är ett bra exempel på hur Pergo EndlessPlank™ kan sätta en prägel på ett rum.

Den imponerande rustika, lantliga stilen med realistiska sprickor och ådringar, ger liv åt evighetsillusionen och skapar ett helt unikt golv. Evighetsgolvet.

Se alla golv med EndlessPlank™

Pergo Natural Variation

Natural Variation™

Personlighet ingår

Vår innovativa och patenterade Natural Variation™ har gett laminatgolven en ny dimension. Tack vare en särskild teknik som slumpmässigt ger varje planka en kalkad, naturligt rustik look, skapas hundratals olika varianter. Resultatet är en oslagbar och unik kombination. Den naturliga och distinkta känslan av trä, med laminatgolvets alla fördelar.

Se alla golv med Natural Variation™