Tekniska egenskaper laminatgolv

Tack vare den patenterade TitanX™-ytan behåller ett Pergo laminatgolv  sitt eleganta utseende år efter år. TitanX™ är en flerskiktsteknik med aluminiumoxidpartiklar, som gör Pergos golv överlägset tåliga mot slitage och repor. Tack vare särskilda lager som ökar slagtåligheten och en högkvalitativ HDF-kärna bidrar TitanX™ även till att skydda mot tappade föremål och höga klackar.

1 Bästa reptåligheten
2 Kristallklar dekor
3 Utmärkt slagtålighet
4 Vattenresistent HDF-kärna
5 Stabiliserande baksida

Vad gör Pergo så enastående?

Wear protection

Slitstyrka
Pergos patenterade flerskiktsyta TitanX™ är den bästa ytbehandlingen på marknaden, och ger ett skydd mot slitage som överstiger normal standard för kommersiella ytor.

Hygienic

Hygieniskt
Ett laminatgolv från Pergo underlättar en hög hygienisk nivå. Bakterier kräver näring och fukt för att trivas och det täta TitanX™-ytskiktet gör detta omöjligt. Därmed får du helt naturligt en hög hygienisk nivå, utan antiseptiska kemikalier.Laminatgolv från Pergo hjälper till att hålla en hög hygienisk nivå. Bakterier kräver näring och fukt för att frodas och den täta, lättstädade TitanX™-ytan gör detta omöjligt. Därmed får du helt naturligt en hög hygienisk nivå, utan kemikalier .

Antistatiskt

Antistatiskt
Pergo laminatgolv eliminerar statisk elektricitet. Den elektrostatiska uppladdningen leds bort genom elektriskt ledande grafit i golvet. Denna metod uppfyller marknadens hårdaste krav på antistatiska egenskaper.

Slagtålighet

Slagtålighet
Den unika flerskiktskonstruktionen hos TitanX™ kombinerad med det kompakta bärarmaterialet ger golvet hög tålighet mot slag och avtryck från såväl klackar som tappade saker.

Hög brandsäkerhet

Hög brandsäkerhet
Ett Pergo-golv med TitanX™ har en naturlig hög motståndskraft mot eld, tack vare flerskiktskonstruktionen. Detta i kombinationen med den kompakta kärnan gör att värme skingras snabbare.

Vattentålighet

Vattentålighet
Pergo kombinerar ett fukttåligt bärarmaterial med en stark och tät klickfog. Detta gör Pergos laminatgolv till ett av de mest vattentåliga golven på marknaden.

Reptålighet

Reptålighet
TitanX™-ytskiktet har ett extra lager aluminiumoxidpartiklar som ger marknadens bästa skydd mot repor. Det gör att ditt Pergo-golv kommer att behålla sin lyster längre än andra laminatgolv.

Enkel läggning

Enkel läggning
Med Pergos patenterade PerfectFold™ 3.0-system går det snabbt och enkelt att lägga golvet.

Enklare rengöring

Enklare underhåll 
Ett Pergo-golv med ytskikt av TitanX™ är mycket enklare att rengöra än vanliga golv. Orsaken är att TitanX™-ytan är så tät att smutsen helt enkelt aldrig får fäste.