Slipp golvslipning med laminatgolv

Slipp golvslipning med laminatgolv

Trägolv behöver underhållas för att hålla sig fina under lång tid, och golvslipning blir förr eller senare ett nödvändigt ont. Men det finns ett sätt att få ett golv som ser ut som trä men som aldrig behöver slipas.


Träkänsla utan golvslipning

Laminatgolv från Pergo finns i en mängd olika trädekorer som återskapar naturen in i minsta detalj. Och det är inte bara dekorlagret i laminatet som ger det autentiska intrycket av trä, utan det går även att få olika ytstrukturer, glansnivåer och plankformat som ytterligare förstärker känslan.


Effekter som förstärker känslan av trä

Du kan få allt från Genuine Wood, där den lätt polerade strukturen följer träådringen i detalj, till Genuine Sawcut, som är en realistisk trästruktur med sågmärkseffekter, eller Genuine Rustic, som har en grovhuggen struktur med sprickor, kvist- eller ålderseffekt för en gammaldags känsla.

Det finns också olika glansnivåer, från matt till högblankt, beroende på vilken effekt du vill få fram.

Vår innovativa och patenterade teknik Natural Variation™ ger varje planka ett unikt, slumpmässigt utvalt utseende och gör också att ditt laminatträgolv kommer att se naturligare ut.


Hållbart helt utan golvslipning

Ditt laminatgolv kommer att hålla sig lika vackert som när du köpte det i många, många år, helt utan golvslipning. Du behöver inte ens behandla det med polish eller vaxer – ytskiktet är starkt och smutsavvisande redan från början. Det är reptåligt, slitstarkt och hållbart: Pergos laminatgolv erbjuder marknadens bästa garanti, ända upp till 33 år.


  • Trägolv behöver slipas för att hålla sig vackra.
  • Laminatgolv ger känslan av ett autentiskt trägolv.
  • Med laminatgolv slipper du golvslipning.
  • Laminatgolv är reptåliga, slitstarka och hållbara i många år.
Pergo-infographic-varfor-valja-laminatgolv-istallet-for-tragolv
Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
Relaterade artiklar
2017-11-27
Top