SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Trend: Föra in utomhus inomhus

den 18 april 2016

Var sjätte månad samlar Oke Nollet, ansvarig för Pergos designavdelning, alla sina intryck och influenser från designmässor, Pinterest-aktiviteter och vardagslivet i en utförlig trendrapport. En av dessa trender är mycket tydlig: att imperfektion fortfarande är perfekt.

Utomhus och inomhus smälter samman. Vi är redan vana vid betonggolv och -väggar i våra inomhusmiljöer. Idag hoppar både möbler, belysning och accessoarer på den här trenden. Betongtrenden återspeglas också i användningen av många naturliga grå färger i inredningen. I kombination med trä i varma, naturliga nyanser och färgade objekt blir intrycket allt annat än kallt.

Utomhus och inomhus smälter sammanTrenden att skapa gröna miljöer inomhus finns överallt. I takt med att livet går allt fortare behöver vi sakta ner och komma tillbaka till naturen. Inredningen måste vara mysig och bekväm.

Trenden är inspirerad av sjuttiotalet. Blomster- och botaniska tryck på tapeter och kuddar, organiska och runda former, naturmaterial som rotting, läder och kork är återigen moderna. Färgpaletten för trä varierar från beige till varma naturliga och bruna färger.

Hitta det perfekta golvet till din inredning

Ett golv kan tillföra en känsla av utomhus inomhus. Välj i vår omfattande kollektion av laminat, vinyl och parkett och hitta den perfekta lösningen.

Följ oss på Pinterest

Följ Pergos anslagstavla Green Living på Pinterest.


Dela den här artikeln