Matcha golv och kakel i ditt kök

Matcha golv och kakel i ditt kök

När du har hittat ett perfekt kakel i köket lyfter det rummet ett extra snäpp om du matchar väggarna med golvet.

Golv som passar särskilt bra i kök är laminatgolv och vinylgolv. De är slitstarka och hållbara, vattentåliga, lättstädade och hygieniska och tål det mesta som de kan utsättas för i köket, som spill och tapp av vassa knivar, glas och porslin.


Laminatgolv och vinylgolv finns i många olika dekorer som kan matchas med kakel i kök

En extra fördel med båda dessa golvtyper är att de finns i otaliga dekorer, som gör att det blir lätt att matcha golv med kakel i kök. Både laminatgolv och vinylgolv är nämligen uppbyggda av flera lager, varav det översta under det genomskinliga och reptåliga ytskiktet är ett dekorlager. Dekorlagret kan se ut som i princip vilket material som helst, exempelvis trä, sten, cement, betong eller klinkers.

Plocka upp detaljer från kaklet

Har du hittat ett kakel till köket som du är extra nöjd med så kan det lyfta rummet ytterligare om du ser till att välja ett golv som matchar kaklet. Att matcha behöver inte betyda att det ser likadant ut, utan det kan räcka att plocka upp en färg, ett mönster eller en struktur från kaklet. Både vinylgolv och laminatgolv finns även med många olika ytor, strukturer och glansnivåer.

  • Laminatgolv och vinylgolv passar bra i kök.
  • Båda golvtyperna finns i många dekorer som kan matchas med kakel i kök.
  • Plocka upp någon detalj från kaklet och låt den gå igen i golvet.
  • Golv finns med olika ytor och strukturer.
Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
Relaterade artiklar
2015-12-01
2015-10-16
Top