Furugolv som håller

Furugolv som håller

Skandinavisk design har länge haft många inslag av furu, både på väggar, tak och möbler – men till golv fungerar det inte särskilt bra. Massiva furugolv är för mjuka så de lätt blir skadade, och de drar också till sig damm. Fast det finns alternativ för den som ändå vill ha ett furugolv!


Laminat-furugolv

Med ett furulaminat kan du få furuträets vackra utseende tillsammans med laminatets överlägsna tålighet mot slitage, repor och slag. Ytskiktet gör dessutom golvet fukttåligt, hygieniskt och lättstädat.

Laminatplankorna har ett perfekt, naturligt utseende, och för att ytterligare öka känslan av äkta trä finns furulaminaten med flera olika strukturer på plankorna. Vi har allt från en sidenlen yta till en grovhuggen struktur som kan ha sprick-, kvist- eller ålderseffekt.

Våra laminatgolv lägger du enkelt själv utan avancerade redskap eller verktyg. Här kan du läsa om hur man gör.


Vinylfurugolv

Behöver du ett ännu tåligare golv men ändå vill ha det rustika utseendet hos furu så ska du satsa på ett vinylgolv med furudekor. Pergos Modern plank-dekorer har en naturlig struktur som återskapar naturen in i minsta detalj. De har finstämda nyanser, hög kontrast och variationer mellan olika plankor – detaljer som gör stor skillnad.

Våra vinylgolv är vattentäta och enkla att rengöra. De är stabila och slitstarka.

Precis som laminatgolven är vinylgolven enkla att lägga själv tack vare vårt patenterade klicksystem.

Hitta närmsta återförsäljare > Ange stad eller postnummer |
Relaterade artiklar
2017-07-24
Top