SV
Logga ut | Skapa ett konto | Logga in För proffs Startsida

Byt golvfärg utan pensel

den 25 juni 2017

Är du trött på ditt gamla golv och funderar på att sticka ut och köpa golvfärg för att måla om det? Tänk igen: det finns andra alternativ!


Golvfärg eller nytt golv?

Att måla ett golv kräver noggrant förarbete och det är inte heller helt lätt att få ett alldeles jämnt och snyggt resultat. Dessutom slits och repas målade golv lätt. Men vad kan man göra istället? Jo, lägga ett nytt golv! Många golv kan läggas direkt ovanpå gamla golv, så länge underlaget är jämnt och rent, och alla Pergos golv har klicksystem och är enkla att lägga själv.


Slitstarka vinylgolv finns i många nyanser

Våra vinylgolv är otroligt slitstarka, stabila och hållbara och finns i mängder av dekorer i olika färger. Du kan få ett vinylgolv som ser ut som trä som är laserat i nyanser från vitt till svart, betong eller sten.

De är också helt ftalatfria, så du behöver inte oroa dig för skadliga ämnen i golvet.


Laminatgolv är tåliga och finns i många olika dekorer

Även laminatgolv är exceptionellt reptåliga, slitstarka och vattentäta och finns i dekorer som efterliknar trä, klinkers, sten och andra naturmaterial in i minsta detalj. Självklart finns våra laminatgolv också i många olika nyanser.

Träparkettgolv från ljust till mörkt trä och vitt till svart

Pergo har också träparkettgolv, som finns i färger från vitt över grått till svart och i alla tränyanser från ljust till mörkt.

  • Målade golv slits lätt.
  • Det går att lägga ett nytt golv ovanpå de flesta gamla golv.
  • Vinylgolv, laminatgolv och träparkettgolv finns i många olika nyanser.

Upptäck våra golv

Laminatgolv  |  Trägolv  |  Vinylgolv

Letar du efter en Pergo återförsäljare i ditt område?

Hitta en återförsäljare


Dela den här artikeln